Co robit aby neotehotnela? pls radu

Príspevok v téme: Co robit aby neotehotnela? pls radu
frolik

Proste nam to prasklo a s najvyssou pravdepodobnostou ejakulat do nej vnikol. Potrebujem radu ohladne tabletky, ktora sa potom dava.Ci sa da kupit aj bez lekarskeho predpisu(partnerka by sa chcela vyhnut nasteve gynekologa), ako sa to vola?Moze jej to nejako uskodit?(asi 5-6 mesiacov uz takuto tabletku uzila, vtedy to bolo po navsteve gynekologa).pls: kto vie nech poradi...hlavne seriozne....

jaja

ESCAPELLE je vraj bez predpisu najnovšie, info v lekárni... prečo neskúsite kondom+vyťahovať pred ejakuláciou, ked sa vám trhajú??

deedee

Večernica, ty jaké bludy tu píšeš!! Postinor je už dávno bez predpisu ! Frolik, tabletka sa volá Postinor (alebo aj Escallepe su také)a už si ho možeš voľne kúpiť v lekarni, ja som si ho tiež tak kúpila. Je spolahlivý len na 80%. Musí sa užiť do 72 hodin od rizikového pohlavného styku, potom už to je viacmenej zbytočné. Sú to dve tabletky. Užije sa jedna a myslím že po 12-tich hodinach dalšia. A priateľka vôbec nemusí ísť gynekologovi!! Doporučujem dať si predpísať HAK, nieje zdrave úživať tento liek často. Je vysoko hormonálny. Držím palce!

bianka

A samozrejme - ziadnych 24 ani 40, ale ucinkuje az 96 hodin. Samozrejme, ze kazda hodina je dobra, takze cim skor, tym lepsie, tych 96 je uz fakt absolutna hranica.

bianka

Vecernica - splietas piate cez deviate.
Postinor aj Escapelle su volne dostupne bez lekarskeho predpisu a tehotensky test tehotnost 3 dni po styku neurci.

vecernica

bez navstevy u gyn ti ju nikto nepreda.a ucinkuje len 24-maximalne40 hod po styku.Vola sa mimochodom Postinor.
ucinkuje len na zaklade toho ze nenastalo spojenie vajicka a spermie,,(este spermia nedorazila k vajicku)pre to to casove ohranicenie.
ale zas sa neplas, otehotnie ked ma ovulaciu a tu ma v rozmedzi medzi 11 dnom a 18 maximalne.Ovulacia trva 24 hod a zivotnost spermie 3 dni.Kup tehotensky test, ak je neskoro.( da sa tehotnost urcit do 3 dni tusim ,alebo aj skor )