Baby, prosim, poradte, ak viete!

Príspevok v téme: Baby, prosim, poradte, ak viete!
chillinka

Ahojte, minule, ked som bola s chalanom a hral sa mi s bradavkami, zacali ma po urcitej chvili boliet a boli hrozne precitlivele a to iste aj klitoris. Potom to uz bolo az na nevydrzanie. Uz je niekolko dni po tom a mna to este stale odvtedy boli a nemozem sa preto ani moc dotknut bradaviek. Este sa mi nikdy nic podobne nestalo a priznam sa ani som o takom niecom nepocula. Dost sa bojim, ze co to moze byt a na gyndu ist nemozem, lebo mam menzes. Neviete, z coho to moze byt a ci to same prejde? Dik moc moc

chillinka

Dik moc, kocky. dufam, ze je to fakt len tym menzesom, len som zostala trochu mimo z toho, lebo sa mi to este nikdy nestalo.. Larasofia, na tvojom mieste by som bez vahania sla hned gynekologicke, nech ta vysetri. krasny den prajem vsetkym:)

larasofia

ja by som sa chcela opytat nieco ine. vzdy po pohlavnom styku alebo len po prstovani mi tecie krv. predtym sa mi to nestavalo a uz davno nie som panna. beriem antikoncepciu, nemoze to krvacanie suvisiet s tym? prosim poradte. dakujem.

aria

No ak si bola vtedy pred menzesom, alebo pocas, tak je to celkom pochopitelne. Ja ked mam pred menzesom, tak priatel vie, ze sa mojich bradaviek nesmie ani dotknut lebo kricim od bolesti. Takze si myslim, ze ta to za par dni prejde a vsetko bude ok.

mija

a nemoze to byt z menzesu? moze to byt sposobene hladinou hormonou.... mna kazdy mesiac boli a nevydrzanie, aj v noci...

orešanka

Myslím, že to prejde samo. Keď si vzrušená máš tieto miesta oveľa citlivejšie a väčší tlak partnera môže byť nepríjemný až bolestivý.