Antikoncepcia zlyhala???

Príspevok v téme: Antikoncepcia zlyhala???
tiinyy

Zaujimali by ma konkretne pripady kedy vam zlyhala antikoncepciaa a vy ste boli v tom, ci uz su to tabletky, dana, cipky, prerusovana suloz a tak. Coraz viac pripadov tu citam - strach z nezelaneho tehotenstva aj napriek akejkolvek ochrane. Ja tiez pouzivam ochranu(cipky+prerus.) a tiez ma chyta hysteria a neviem si rady ci je to PMS a ci antikoncepcia zlyhala.

tiinyy

hfg pri tabletkach mas asi pravdu( aj ked ani tie nie su 100 pro) ja som ale myslela aj ine pripady nie len tabletky

jaja

ja tiež ked som to ešte brala, tak som bola chorá a brala som antibiotiká, vždy ked som sa lekára pýtala, či to ovplyvňuje účinok hak, povedal že nie, a to som brala 3 druhy antibiotík za sebou... ale ak liek obsahuje látku, kt. môže znížiť účinok hak, tak asi to je možné...!

tiinyy

No vola sa Pharmatex predtym sme pouzivali Patentex oval ale tie sa zavadzali 10 min. pred a potom to zo mna este celu noc tieklo. tento Pharmatex je v tomto smere lepsi a zavadza sa 5 min pred sulozou. Ja mam nevyhodu ze mam blby menstruacny cyklus, stava sa mi ze mi je pred tym zle, prsia mam ako dva balony a bolia. Aj ked neviem cim to je lebo sa mi to nestava kazdy mesiac. Zatial tie cipky vychadzali ale teraz mi je tiez zle, no ale mam hnisavu anginu, stale sa ukludnujem ze mi je zle z choroby. A bolave prsia...no mam par dni pred mrchou, tak zeby...tym?

wenusha

kamoska otehotnela aj s HAK nevedela totiž to, že ked uživa antibiotika, tak može otehotnieť no stalo sa:) ale ma krasnu dceru

ulina

tak ja tiez niekedy pouzivam cipky + prerusovana suloz a zavadzaju sa 10 minut a trvaju 1 hod- 2 hod..no ich antikoncepcna schopnost.Pricom s kremom si chranena okamzite az po dobu 10 hodin. NO ale samozrejme ak sa do teba priatel urobi tak si daj dalsi davku.ale ja mam z toho strach tak radsej aj prerusovana suloz

jaja

noo nič nie je 100% isté, netreba si to asi tak pripúšťať, a milovať sa zodpovedne, ked máš napr. 2-jitú ochranu, tak je podla mna minimálna pravdepodobnosť zlyhania. tie čípky sa ako volajú, a koľko pred stykom sa to zavádza dnu? my s priateľom praktizujeme kondom+vyťahovanie von.