SNY - prečo ???

Príspevok v téme: SNY - prečo ???
snílek

Ahojte. Neviem, či mi bude niekto vedieť pomôcť... S priateľom máme krasny vzťah, dôverujeme si, rozumjeme si..proste super. Sme spolu 2 roky. Poslednou dobou (cca pol roka, možno aj viac) sa mi sníva ako priateľa podvadzam. Je mi z toho zle...niekotré tie sny su strašne skútočné. Som z toho nešťastná...Priateľovi tak isto sa sníva ale zasa že ho opustím a že mi stále telefonuje a nechcem sa k nemu vrátiť. Rozpravame sa o tom, nevieme si to vysvetliť. Sme z toho nešťastní. Na internete sa mi nepodarilo najsť vysvetlenie. Mam sa v tom rýpať "hlbšie"? Vie mi niekto poradiť, pomôcť?? Ďakujem za každú odpoveď.

Strelka

Ahoj snílek aj mne sa stáva že mávam taký sen a potom som naštvana na priateľa pritom za to nemôže. Podľa mna sa nemusíš báť vždy si potom uvedomím aká som hlúpa ked sa hnevám pre takú somarinu. pa

dream

Mne sa casto sniva, ze sa mi lamu zuby alebo mi vypadavaju. Vraj, ked sa snivaju zuby, tak to znamena smrt. Musi to byt vzdy tak ci to moze znamenat aj nieco ine? Vdaka

mkos

ahoj, snílek, už dávno sa snami zaoberám. majú svoj skrytý význam. ak ho pochopíš, odhalíš niečo, čo ti cez deň uniká a je to pre teba veľmi dôležité. pokiaľ chceš, napíš mi na kosticka@slovanet.sk. skúsim ti poradiť.

julka.

mne sa plnia sny doslova, ziadne snare, ziadna skryta symbolika, co sa mi sniva, to sa stane. ked sa mi sniva, ze sa nemozem dovolat na mobil priatelovi, tak uz o dva dni sme pohadani, on sa so mnou nebavi. Tak neviem, ja by som sny na lahku vahu nebrala, ale zasa je pravda, ze kazdemu sa taketo vestecke sny nesnivaju

snílek

ok ok. ďakujem moc za rady. len mi vadí, že tie sny sú také živé. raz sa zobudím zo sna ja s plačom a raz moj priatel, je to fakt dosť nepíjemné. ok, skúsim sa toho nejako zbaviť. ešte raz díki moc, potrebovala som vedieť názory a skúsenosti aj niekoho iného.

agina

Snilek. Ja som s priatelom chodila 4 roky, potom sme sa vzali, teraz sme manzelia uz 2 roky, nadovsetko ho milujem a predstav si, ze sa aj mne snivaju niekey taketo sny. A vzdy v tych snoch vystupuju moji traja byvali. Nic s tym nenarobim. Ani na nich nemyslim, ale niekedy sa to jednoducho tak prisnije. Neries to.

snílek

Aj ja si myslím, že sa to zhoršuje len koli tomu, že to až príliš rozoberame. Len sa mi na to neda nemyslieť. Z piatka na sobotu som mala tak hnusní sen, že som myslela, že sa to fakt stalo. Že som niečo mala s kamaratom. Celý víkend som mala depku, až dnes som mu zavolala, že či sa medzi nami niečo stalo. Trošku sa popíjalo v piatok, tak som si fakt nebola istá. Nechápal chudák....a ja už vobec...Samozrejme, nič sa nestalo.