Pre RNG

Príspevok v téme: Pre RNG
slovacik

Dobrý deň, už som Vám písal aj mailom. Ja osobne mám extrasystoly a často. Ale k veci. Bol som na jednej prednáške, kde lekár u Kijeva propagoval výrobky nejakej firmy jedna sa množstvo výrobkov napr. Nitro FX alebo ALKA-MINE ak si otvoríte tieto stránky nižšie uvedené tak si prečitáte. Mne to príde veľmi drahé. Máte niečo podobné vo svojej predajni? Chlapcovi na ASLO ponukli Striebornu vodu na tej Ukrajinskej stránke nižšie je tam tento výrobok. Skúste pozrieť. A prosím dajte vedieť Mne osobne sa to nezdá veď tie ceny sú v dolároch neskutočne drahé. www.myenliveninfo.com www.coralclub.narod.ru

slovacik

Dobrý deň, už ste mi raz písal na extrasystoly pre mňa nejaké veci a pre syna na ASLO buďte tak dobrý a napíšte ešte raz lebo som vymazal poštu a nemám už tie informácie. slovacik@pobox.sk

RNG

Noni je velmi dobry zdroj antioxidantov(tak isto ale granatove jablka, cierne ribezle a ich listyatd) ale ako zdroj NO su lepsie napr amonokyseliny ako arginin, ornitin a pod. Z prirodnych napr hloh , takze nemusime ist do drahych alebo exotickych.
Co sa tyka toho koraloveho vapnika a horcika, je to mlety kamen, v ktorom chybaju niektore zlozky pre nase kosti, aj forma je dost zle absorbovatelna, hlavne starsim ludom, co maju osteoporozu. Uhlicitany su nerozpustne vo vode a pre starsich len 4% absorbovatelne, ostatok zatazuje ladviny.
V USA bola tiez kampan na tento "zazracny zdroj"(hahaha, mlety kamen) a najdrahsie boli Okinavske koraly.
Nuz ale ja doverujem lekarom, ktory dali dokopy s lepsie absorbovatelnych foriem mineralov zmesy s presnym a spravnym zlozenim(tj nielen vapnik a horcik, ale aj draslik, bor, stroncium vitamin D...) a pre zlepsenie absorbcie tuto zmes na kosti brat s niecim zelenym, napr spirulinou.
No a to vsetko samozrejme v najvyssej kvalite(GMP) od reputabilnych vyrobcov a za podstatne prijatelnejsie ceny, teda aspon v mojich obchodoch.
Strieborna voda moze znizit ASLO, tak isto GSE, extrakt z olivovych listov, oreganovy olej a mnoho inych sirokospektralne antimikrobialnych(tj adresujucich mnohe bakterie, virusy, kvasne infekcie, mykoplazmy,plesne a dokonca aj niektore mikroskopicke parazity)
Aj na tieto sa mozete informovat v mojich predajniach a porovnat si to na internete s mnohymi inymi.