bolest klbov

Príspevok v téme: bolest klbov
mrpain

Zdravim, mam 30rokov, a pred dvoma dnami ma z nicoho nic zacal boliet bedrovy klb lavej nohy, par hodin na to som citil uz aj koleno a clenok, momentalne sa mi velmi zle chodi, ked je noha vo vertikalnom stave tak po par sekundach to moc boli, vzdy pomoze ked si cupnem, vtedy to vobec neboli. Este k tomu cela noha trochu trpne, boli ma uz aj sval na tej nohe. Pri chodzi mam bolesti pri naslapovani, naopak ked zvolim rychlejsie tempo, tak sa da skoro aj utekat, pomala chodza robi problem. Druha noha v poriadku. Neviem z coho to mam, jedine co by tak mohlo s tym nejako suvisiet, niesol som 17" monitor po schodoch na druhe poschodie, mozno sa nieco pretazilo alebo neviem, lebo to nezacalo hned vtedy ale az mozno 5 hodin neskor. Poradte.

lea

mrpain, je mi to luto, ale to, co popisujes, presne sedi na herniu medzistavcovej platnicky 3/4. moze nastat nespravnym pohybom alebo zdvihnutim tazkeho bremena, i ked monitor nie je tak tazky. trpnutie i ostatne priznaky su sposobene stlacenym nervom. ak je to tak, urychlene treba navstivit neurologa, liecba musi nastat vcas, inak moze dojst k este vacsiemu poskodeniu.

mjanik

to nebude z monitora,ale z nachladnutia krížovej časti chrbtice-akupunktúra by si stým mala hravo poradiť!!!!

jaja

Bolo by vhodné navštíviť lekára, a keď určí diagnózu potom sa lepšie radí čo by bolo vhodné na zlepšenie zdravotného stavu. Ak budete mať výsledky, môžete sa mi potom ozvať vedela by som poradiť.