Aké máte BMI?

Ailise

15, čo je strašne málo. A to sa mi konečne aspoň trochu podarilo pribrať.
Inak tu je BMI kalkulačka: -odkaz odstránený-

wranka

Mna to niekedy mrzi, ale na druhej strane, ked budem mat 40, budem sa tesit. Ako som len zavidela spoluziackam na strednej tie ich zenske postavy. Teraz vyzeraju ako odkvitnute ruzicky...

zuzana82

myslim,ze vyzerame mlado aj vdaka nasim utlym postavam.mne hadaju na ledva ledva 18 a to uz mam po VS.
Ale musim priznat,ze mi to robi radost,takze mam dovod navyse :-)))

wranka

zuzana, ja sa tu citim jak miss america:))Tolko komplimentov, co tu clovek podostava. Haha. Ja som stihla vdaka nasim genom, obom sestram tykaju v obchodoch a to maju nad 40, ale vyzerame aj velmi mladistvo. Mojho manzela sa cudzi chlap pytal, ze kolko mam rokov, lebo vraj vyzeram na 16, co dufa, ze nie je pravda:) no nie je, mam 26. Juj. Ja som sem dosla s 59 cm v pase pred piatimi rokmi a minuly rok som si namerala 66! Teraz mam 62.

zuzana82

wranka,ja som zasa v UK,takze viem o com hovoris.ja mam 50kg na 164cm [ani neviem,ake je to BMI}a to som mala 47kg,ked som sem prisla.
Aj ked som trochu pribrala,tak si idu Anlicani za mnou hlavu vykrutit a to nemam ani peknu tvar.
Ale od pondelka nabehavam na zdrave stravovanie a sportovanie,lebo sa mi nepaci ako som sa doriadila.A o mesiac letim aj domov,tak aby ma spoznali:-)))

wranka

zuzana82, vies co, v ordinacii som si vsimla, ze moje BMI tam ani nie je:) Taka som tu v USA asi iba jedna. Zacina to tusim az od 20. Jasne, masiruju si tym ego, tu je KAZDY tucny. Vies, ked sa u nas povie o niekom, ze je tucny, tak ma par kil nadvahy. Tu su to hory tuku, nevedia chodit.

wranka

Manzel je sportovec, ma stihlu, svalnatu postavu a vyslo mu, ze je tucny????? Ja by som mala byt uz pod drnom, mam 15 ci 16...Su to hluposti. Podla toho vzorceka by mali byt nizke a svalnate gymnastky prudko obezne...Treba to brat s rezervou.