ziarli...

Príspevok v téme: ziarli...
samalin

mam 15 a moj priatel ma 17...
no a ide o to ze dost ziarli...na inych chalanov...ked ho uz pozna tak je to v pohode ale dovtedy je uplne divny..ked vyjdem zo skoly s nejakymmchalanom a on ma tam caka chvlu je ticho ale potom mu to neda a zacne sa na neho pytat...a stala sa taka vec...na jednej party ak to mam nejako nazvat bol jeden chalan opity a lepil sa tam na mna a aj ma pobozkal...to bolo v piatok...a priatel sa to dnes dozvedel...od niekoho kto to videl...a chce ho zmlatit...ja sa bojim ze to spravi...
je normalne tak ziarlit?..aj ked teraz ma vlastne aj dovod..:(

misinka

boze - :) - ja som na tom uplne rovnako!!! moj priatel ziarli a ja rovnako aj ked niekedy prehnane ziarlime ale paci sa nam to:) a nevadi nam to takisto lebo vzdy si predstavime ako by sme sa citili keby to spravil on alebo ja:)

:)

:D ... tak toto ma pobavilo, som myslela, že to tu napísal niekto za mňa. Moja poradím Ti, záleží to len a len na Tebe. Ja mám priateľa tiež je veľmi žiarlivý a nič si z toho nerobím. Lebo, ja žiarlím rovnako a miestami ešte viac. Verím mu nadovšetko ale aj tak žiarlim. Vraví sa, že pokiaľ človek žiarli tak miluje. Mne to osobne nevadí a páči sa mi to, že žiarli lebo ako som už napísala som rovnaká a v takých situaciach by som reagovala rovnako. Preto si treba položiť otázku : Čo by si ty robila na jeho mieste ? a skús sa do toho vžiť najviac ako vieš. Ak by si reagovala inak a veľmiTi vadí jeho správanie, povedz mu to a ak sa to nezmení rozíď sa s ním. :) ale tak pevne verím, že to dobre dopadne.

cyborg

No ja by som ta 1 nepustil samu na diskotekuparty abo co to bolo... za 2 keby dakto vlepil pusu mojej priatelke tiez dostane na picu. Naviac ked si mu to sama nepovedala tak ma o dovod viac.

denisa

Vykasli sa na neho, kym je cas.
Dnes ta otravuje kvoli tomu, ze s niekym vyjdes von z dveri, zajtra ho bude chciet zmlatit. A pozajtra sa budete hadam na tom, ci pojde zmlatit toho chalana, co sa na teba pozeral v autobuse. A potom to bude spoluziak, co s tebou sedi na anglictine a potom.... ti uz ostanu len oci pre plac.