Flaky pod pazuchami

vikina188

Na bielom mi určite zabralo zamiešať do odmerky k prášku 1 lyžicu sódy bicarbóny a dať prať na 60 st.C, skús, nie je to drahý pokus ;-)

viera .h

mám ten istý problém nemôžem vyprať biele podprsenky a tričká už som všeličo vyskúšala no nič nepomohlo ....prosím o radu !!!

deo

ja mam asi tiež nejaky alergicky pot. zostavaju mi biele flaky z deodorantov alebo žlté z potu. a vobec sa nepotím nejak vela! mamka používa ten istý deodorant a takýto problém niky nemala. neivem čo to je, zničila som si ak už vela krasnych tričiek... :(

aduliena

No, tak to mi je jedno, čo sem napíšu iní. Ja viem, že sa umývam každý deň a používam pod pazuchy radšej sypký púder, takže sa vôbec necítim byť menejcenná alebo nehygienická....

martin242

Máš pravdu, ale nemala si sem písať, že nepoužívaš deodorant, lebo Ťa tu budú mať niektoré bytosti za menejcennú, nehygienickú a podobné somariny...

aduliena

Martin, nemusí byť na vine len deodorant. Predstav si, že ja deodorant nepoužívam, lebo to nemám rada a aj tak mám fľaky na tričku. Človek sa predsa potí a každý má iný pot.

evitka001

Neviem či to odstráni aj fľaky ale zažraný zápach od potu na oblečení odstráni voda s octom. Do vlažnej vody nalej ocot a ponor tričko tak na 15 min. do tejto vody a potom to daj vyprať. Ocot môžeš dať aj do práčky namiesto aviváže približne 1 dcl.

martin242

Zlatá moja to spôsobuje Tvoj deodorant, ktorý rozožiera textíliu, aspoň vieš, čo to robí s Tvojim organizmom a čo sa Ti vstrebáva do kože.

keyes

No ja mam ten isty problem, neviem ostranit flaky od potu z bieleho tricka a pouzivam tekuty ariel ;o) (a aj s persilom som nemala lepsie vysledky) cize nie je to o prasku ;o)))