Velke prsia - problem

Kika65

Ahojte
Mám 13 rokov a chcela by som vedieť či je moja veľkosť pŕs v poriadku mám 75 C
A veľa ľudí hovorí že mám veľké prsia
Tak som chcela vedieť váš názor
Ďakujem

dominic

chutnucky22@azet.sk mate pravdu chalanovy na velkosti prs nezalezi len vy stoho robite tragediu,najlepsie je chodit do fitka ak na to mate cas a cvicit cviky na spevnenie chrbta a pliec.

patty_S

Ja mam podobny problem... mam len 16 rokov, obvod hrudnika 75 a podprsenku Ecko, aj ked mam pocit ze by mi este lepsia bola F.... neviem to isto. Nemozem ani poriadne behat, lebo stale si musim vsetko opravovat a ..chapete. Kazde rano ma boli chrbat a neviem uz co robit. Moja vyska je 170 a vaha 65 ...mohla by som schudnut, rada by som behavala, ale takto sa to neda. Minule som sa vybrala si vecer zabehat a urobila som par krokov a uz som si musela vsetko hore opravovat. Proste des.

lorelai

viesco,mne pomohli cviky. kliky, potom ked spojis ruky a tlacis ich proti sebe. a hlavne PLAVANIE. ked som plavala prsia, tak sa mi skutocne zmensili. nenadarmo sa to vola prsia :) inak mam tiez 4. takto sa mi zmensili na 2,5 - 3. dokonca som si mohla obliect podprsenku co som nosila pred dvoma rokmi.
odporucam plavanie :)

kiki na

IDe o to že normalny chalan sa nezalubi do tvojich ors, ale do teba... a ak sa fakt lubi, je mu jedno ake ich mas!!!

kiki na

Všetky baby čo tu píšete ake ste vy ploché- ste pekne trápne!!! Ako keby na tom normálnemu chalanovi záležalo!!!! Autorka témy sa tu bojí zdravotných problémov, tak sa uvedomte že to sem nepatrí!!! A budte rady že máte čo máte, aspon nemáte problémy!!!

zúfala :((

baby poraďte prosím..chcela by som schudnúť asi tak 9kg na váhe a nechcem schudnúť na prsiach dá sa to nejak??že schudnem na bruchu na zadku stehnách ale nie na prsiach?? ja nechcem mať jednotky:(

malilicka

baby nemajte depky..vsetko je veci pristupu k sebe..ja mam tiez prsia velke a inak som vysoka a chuda ako palicka..Bola som tiez z toho nestastna..strasne som sa hanbila..nechcela som nosit obtiahnute tricka a hrozila som sa toho ze raz sa pred niekym vyzleciem a zavidela som babam co boli na prsiach chude ako lata..Potom som si nasla priatela..uzasneho..on ma naucil vazit si samu seba..vravel mi ze som krasna a moje velke prsia sa mu pacia..Prestala som sa za ne hanbit a dokonca som na to hrda..Tento rok sa mi \"podarilo\"echtiac brutalne schudnut so stresov..a schudla som aj na prsiach asi o cislo..mozno aj o viac..a normalne mi je to luto..:)) A kedysi..co by som za to bola dala..