zinok na pleť...čítajte....

Príspevok v téme: zinok na pleť...čítajte....
poradte:)

dneska som si kupil v lekarni....volá sa to pisem tak ako je to na krabicke:
minerál ZINOK -zvýšenie imunity 30 tabliet..12 mg .... su to tabletky ako sa to ma konzumovat??....je tam napisane 1 tabletka 1x denne .... stačí to??????? poradte:...je to taka oranžová krabička a tam tabletky ako napr. paralen alebo daco take....piiste

RNG

mamusa, vyrobcovia doplnkov casto pisu na doplnky, ze ich nemaju kojace a tehotne zeny brat. Je to na natlak kontrolnych organov, ktore nadrzaju farmaceutom a patentovanym chemickym liekom.
V tehotenstve a pri kojeni je prave ovela vyssia spotreba mineralov a mnohych inych zivin, cize je nerozumne si ich nedoplnit a poskodit svoje telo aj dieta.
Ja odporucam dobre mineralove doplnky(vsetky mineraly na kosti, vcitane zinku), niektore vitaminy a rybaci olej kazdej tehotnej a kojacej matke.

zujky

jaja :-) ty si tiez dobra... .
Na kazdej krabicke je pri inej celkovej hmotnosti, denna odporucana davka prave ,,ta ich" 1 tabletka... .
T

jaja:)

poradte:) ty si jak debilko... jesis ta ked je tam napisane na krabicke 1 tabletku ta asi nemas zobrat desat....boozeeeee

mira

Rita /mimuska/, čo máte teda jesť ?.
Na posilnenie nerafinované obilniny. Majú dostatok minerálov a posilňujúci efekt na telo. Neoslabujú tak, ako jednoduché cukry a nedemineralizujú. Na doplnenie zeleninu, ktorá alkalizuje, je veľmi dôležitá a takisto dodáva minerály. Zelenina sa jedáva nielen surová a kvasená, ale i tepelne upravená rôznymi spôsobmi, pretože takto sú minerály lepšie dostupné a šetrné k tráviacemu traktu.

Doplnky : semienka, strukoviny , slady riasy, divoké zeleniny, pannský olej, ryby a podobne.

rita23

RNG - postaci ak zacnem uzivat zmes tych vitamin. doplnkov, o ktorych tu pisete? Alebo suhlasite s mirou, ze musim prehodnotit stravu?

rita23

mira, vacsinu z toho, co si mi napisala, ze by som mala vyradit, patri do mojho kazdodenneho jedalneho listka- nemyslim tym alkohol, ale lieky: antikoncepcia a teraz i ten vitamin-zinok denne,co mam teda jest?

RNG

Sam zinok samozrejme nestaci.
Lepsia je zmes Skin, hair, nails,doplnky,
ta ma aj nejake vitaminy. Mozete si kliknut na nu a pozriet obsah.

mira

Zinok je len jediný z celého spektra minerálov. Okrem toho má uvoľňujúce účinky, a to je dôvod štiepania nechtov. Príčinu štiepania odstrániš, ak nebudeš jesť sladkosti, zákusky, mastné jedlá, ovocie načas, a vyradíš džusy a ovocné šťavy.
Alkohol, lieky, aromatické a povzbudzujúce látky ani nespomínam.