Antikoncepcia-NAPLASTE

YYY13

Ahojte,ja používam Lisvy možno trištvrte roka a som veľmi spokojná. Nepribrala som a najprv som neverila žeby to mohlo fungovať ale mávala som silný menzes bolesti v bruchu,opuchnute nohy,a ďalšie nie moc príjemné veci ktoré boli intenzívnejsie najmä keď som bola psychicky rozhodená a keď som začala užívať Lisvy môj menzes sa úplne zmenil. Mám ho slabší omnoho nemám silné bolesti,proste môžem normálne fungovať aj počas menštruácie a predtým som nemohla. Odporúčam. Keď si to dobre nalepíte nebude s tým problém.

nikinka22

ahojte, chcela by som sa opytat ohladom tohto typu antikoncepcie..

ono, tiez je hormonalna, ale kedze nejde cez traviaci trakt tak je akoze v pohode? lebo na tabletky su dost negativne nazory co sa tyka tych hormonov a pod. rozmyslam o tom uz dlho ze prestanem s tabletkami, ale mam staleho priatela uz doost dlho ale este sme mladi na nechcene tehotenstvo, tak sa bojim vysadit..

no pokial je tato "menej skodna" tak by som ju mozno vyskusala.. ono, tabletky mi zatial nerobia ziaden problem, ale beriem ich uz 3 roky (od 16) a bojim sa ze to bude mat nejaky vplyv v buducnosti..

Dinora 69

Pre náplasť Lisvy som sa rozhodla asi 4 mesiace do zadu a nemohla som spraviť lepšie, praktické užívanie, žiadne starosti skrátka super. Náplasť neodpadáva, len je potrebné postupovať podľa návodu, aby to držalo poriadne. za jednu z najpozitívnejších vecí považujem to, že som po nej vôbec nepribrala. Chválaaa bohu :):):) takže odporúčam všetkými desiatimi :)

lola93

Náplasť už beriem tretí mesiac a musím povedať, že to je zatiaľ jediná antikoncepcia ktorá mi nespôsobila žiadne problémy. :) Bála som sa toho, že sa bude odliepať no nesklamala ani v tom. Pokiaľ postupujete podľa návodu drží pevne. Bonus je že som vôbec nepribrala, ako pri antikoncepciách pred tým a nemusím stále riešiť budík a to či som si tabletku dala alebo nie čiže po tejto stránke top pohodlná vecička.:)

daniela.p

Ja teraz uzivam novinku, Lisvy sa vola. Je malicka, priesvitna, ma najmenej hormonov a chut na sex som zatial nestratila. Ak Ti sadne budes spokojna. Mne sadla. Mam ju stvrty mesiac.

Monika.lapsa

Ahoj, ja mam Lisvy od januara, som velmi spokojna. Nepribrala som, menstruaciu mam presnu ako hodinky a nemam ani bolesti hlavy. Lekar vravel, ze naplast je ucinnejsia ako tabletky, lebo na to nevplyva travenie. Som s Lisvy fakt spokojna, po polroku uzivania to uz mozem len odporucit.

AdkaD

Ahoj. Mojej sestre lekarka odporucila tie nove antikoncepcne naplaste Lisvy, Chcela antikoncepciu, ale mava citlivejsie travenie a tak jej lekarka navrhla naplaste, Ze to obchadza traviaci trakt a nevadi ani hnacka alebo vracanie, stale je ucinna. Ma ju nalepenu na podbrusku a je dost nenapadna a mala. A je len o par centov drahsia ako bezna antikoncepcia. Sa mi to paci a ze sa to prelepuje raz za tyzden. Bola s nou uz aj na plavarni a v pohode. Takze ja mozem povedat ze fajn vynalez :)

ada 5

Ja sa tiež zaujímam o tento druh antiko.
Ešte nikdy som žiadnu HAK nebrala, a preto aj chcem takú, čo nejde cez tráviace ustroje. Môj dr. mi povedal, že sa začína lepiť v prvý deň menzesu. Je to pravda, akosi sa mi to nezdá?