Vytekanie den po "tom"

Príspevok v téme: Vytekanie den po "tom"
lauraa

Neviem ci je to problem, ale urcite mi to otravuje zivot.

... totiz na druhy den po sexe, ked sa priatel do mna spravi, tak zo mna vyteka husty hlien - pozostatok jeho semena. Rovnako ako ked si dam niekedy krem Pharmatex, tak na druhy den mam hlieny z toho.

Nechapem preco mi to vyteka, kedze zakazdym sa poriadne vyumyvam a mam pocit, ze tam uz nic nemohlo zostat.
Co s tym?

bejb

tamtum rosalgin si urcite nedavaj budes este citliva na vselico a mozes mat caste infekcie..nech sa do teba nerobi alebo chod za gynekologom ci sa to da nejako vyriesit ale podla mna to nie je taky strasny problem..

jaja

napadlo mi, že vymývanie-vyplachovanie vodou môže narušiť pošvovú floru...? či ako? skôr by som si potom spravila výplach tantum rosalgin- ale preventívne nie celý sáčok (isto tiež narušuje, ale je to na infekcie, aj prevent. napr. po sexe).

D_nika

laura, aj zo mna to vyteka... ale ked si dam pharmatex, tak po sexe, ked sa spravi do mna zajdem na vecko, zatlacim, ako pri potrebe a ono to "vytecie" a potom sa tie hlieny uz neobjavuju... teda aspon urcite menej, ako ked som si to tam z nevedomosti a nekreativity nechala :) skus, za to nic nedas.. a ak ti to bude otravovat zivot, tak prejdite na kondom :)

moniqa87

nic s tym nenaobis, jedine ak budete pouzivat kondom tak nebudes mat tieto problemy... apropo na to umyvanie a tak, v maternici aj posve mas zahyby takze sa to z teba hned nedostane aj ked co budes robit