Bezplatna pravna pomoc

jaruš

Mám mať pojednávanie a môj právny zástupca nepríde z dôvodu psychických problémov, nedvíha mi telefón, hoci sme boli dohodnutý. Môžem žiadať odročenie pojednávania a musí, alebo môže mi sudca vyhovieť?

Mr Arnoid Weman

Potrebujete úver za veľmi nízkou sadzbou vo výške 2%? dávame von úveru na bývanie, podnikateľský úver akéhokoľvek druhu úveru záujmu nás kontaktujte prostredníctvom e-mailu: arnoidweman@gmail.com pre viac informácií

Lacike51

Som čiastočný invalidný dôchodca, držiteľ preukazu ZTP a dňa 3.10.2011 som bol bezdôvodne napadnutým opitým susedom, ktorý mi spôsobil odreniny na tvári a zlomeninu rebra. PN bola 18 dni. Doteras sa policajti neukázali a preto by som chcel vedieť ako mám ďalej postupovať a na čo všetko mám nárok. Priama škoda zatiaľ 71 euro. Za Vašu odpoveď Vám vopred ďakujem a ostávam s pozdravom

rony26

skus napisat na dudova@kosice.sk
ide o PhDr.Evu Dudovu, veducu referatu socialnych veci mesta Kosice, ktora ma na starosti aj otazky tykajuce sa tzv. socialneho byvania

prosba

Dobry den,

som na ciastocnom invalidnom dochodku, mam 6 rocne dieta a manzela alkoholika, ktoreho kryje vlastna rodina a nepripusta problem. Nevie mi prosim niekto poradit aka sanca je na ziskanie malometrazneho bytu v Kosiciach pre mna a dieta ked jedinym mojim prijmom je ciastocny ID. Nevlastnim ziadnu nehnutelnost. Ake podmienky treba splnit?
Dakujem.

jajka001.

preco ste si po rozvode neriesili majetok? ved to je to najpostatnejsie. vies ze manzel je nezodpovedny, dalo sa ocakavat,ze hypoteku platit nebude, obzvlast ak neplatil uz len to vyzivne. chod s tym na sud. nic ine ti neostava. hned po rozvode ste mali poriesit problem s domom a hypotekou aby sa ti nestalo toto.
manzel je povinny platit vyzivne, ak nebude, pojde do vazenia.

jiti

prosim,pomozte!!!!!!!!!!
uz som v koncoch.som matka troch deti.z toho dve studuju na strednej skole.od rozvodu sa snazim zit ako sa da.este v manzelstve sme s manzelom zobrali hypoteku na dom.500 tisic sk.dom bol napisany na manzela,lebo sme ho kupovali este pred svadbou.nefigurovalo v nom moje meno.bohuzial,dom bol v takom stave,ze nam hrozilo.ze strecha sa nam zruti jednoho dna na hlavy.zo strachu o nase zdravie,som zobrala vsetko do svojich ruk.bohuzial,moj podpis na hypotekarnej zmluve mi teraz,5rokov po rozvode obratil zasa zivot na ruby.po mojom odchode z domu,manzel prestal platit hypoteku,po dvoch rokoch som si chcela v mojej banke zobrat mensiu pozicku.no tam som zistila,ze mi nedaju nic,lebo som dlznicka.isla som priamo za riaditelom SLSP.prosila som ho,nech mi nejako pomoze.dom mal dostatocnu hodnotu na to,aby sa z jeho predaja vyrovnali vsetky pohladavky.vratane vyzivneho na deti,ktore tiez nikdy neplatil.no dalsie dva roky sa nic nedialo.asipred pol rokom dom predali,no do vtedy rozkradli z neho co malo hodnotu.za tie roky dlzoba narastla tak,ze po predaji domu,prislo mne zaplatit este9.477eur.mam dve moznosti:do smrti splacat kriminalnikove pohladavky,a pritom zit ako posledny zobrak,alebo spravit aj zo seba soc.pripad,s tym ze moje deti nedostuduju,budeme dalsie4 soc.pripady,a nech sa stat stara.nikdy som nebola aj napriek tazkej situacii soc.odkazana,ale mam inu moznost??????pri mojom prijme cca700eur.,dvoch studujucich detoch,(len synovo studium a internat ma vyjde mesacne na 150-200eur.)najme284eur si pravnika naozaj nemozem dovolit,no pri mojom prijme na bezplatnu pravnu pomoc nemam narok.
DO KEDY NAS STAT BUDE STATOM KRIMINALNIKOV A ASOCIALOV???len ty maju prava a naroky.
a potom,ze preco ludia skacu z okien,pod vlaky(to nie je vyhrazka,len tym chcem povedat,ze ich chapem.dozenie ich k tomu nasa vlada.a nas soc.a pravny system.)snazite sa,robite kazdy mesiac vyse 200hodin,aby ste zili ako ludia a stat vas oberie o vsetko.mimochodom,nedavno mi zobrali aj nahradne vyzivne,ktore mi za otca darebaka platil stat,ale nie dlho.prekrocila som hranicu statom urcenej hranice medzi zobrakom a luxusnym zivotom o 40eur.asi zme si zili nad pomery.prosim,poradte mi niekto ako dalej..dakujem za kazdu dobru radu.

smajliQa

harry821

pozri si moju temu.. vola sa PLATENE STRANKY...

hlavne nic neplat.. aj mne sa to stalo. dala som to na policiu..