tromboza

Príspevok v téme: tromboza
estter.

prosím o vyjadrenie sa, tých čo majú nejakú skúsenosť-manžel má zlomenú píšťalu nad členkom - nič komplikované po 6.týždňoch sadry je opuchnutý priehlavok aj členok,bolí ho lýtko zozadu, nie nejako neznesitelne, ale cíti tam niečo,má ešte dlahu, dostal agapurin,anopyrin berie od začiatku a ešte nejaký vápnik,aby sa dodtatočne tvoril kalus.Ja by som chcela vylúčiť prejavy trombozy-ten opuch????Alebo ho mám dokopať k lekárovi a prípadne na cievne na ultrazvuk?? RNG - prosím aj tvoje vyjadrenie....Ď

RNG

Biomin H su mlete vajecne skrupiny. Tie obsahuju vapnik vo forme zle absorbovatelneho karbonatu(uhlicitanu) a nie dost inych mineralov optimalne na prisun pri tvorbe kosti, tak isto tam nie potrebny vitamin D(calciferol). Dnes su na trhu ovela lepsie zmesy na kosti.
Krvne zrazeniny a opuchy treba adresovat enzymami, inac sa hojenie zbytocne predlzuje.

estter.

po porade s nemenovanou lekárkou, ktorej dôverujem - je už na dôchodku-,sme začali aj BiominH v tabl.aleja som aj tak potrebovala vylúčiť, resp. potvrdiť príznaky trombozy....

RNG

Na rozpustenie krvnych zrazenin a pomoc hojeniu je enzym Bromelain. Davkovanie 2 az 3 x 600 GDU, hodinu pred jedlom na absorbciu.
A zrychlenie regeneracie kosti je podmienene extra materialom na kosti(mineraly a vitaminy na kosti ako napr zmes Bone reinforcer, najlepsie brat 2 tabletky s dvoma tabletkami Spiruliny na noc.)