tehotna????

Príspevok v téme: tehotna????
mara

mam strach,ze som tehotna,lebo po orale,po 69 som som si vzala do ruk nohavicky a na ruke som mala tu priesvitnu tekutinu aj so slinami,priatel sa nespravil,iba stale pustal tu tekutinu a on ma ani nepalcovala asla mi krv, z coho to moze byt?bojim sa,ze som v tom,lebo sa ma tam aja dotykal a aj ona mal ruky od toho,tak velmi sa bojim. a ked ma palcoval,da sa i tym otehotniet?davame si pozor,lebo ja sa velmi bojim,ale ....prosim poradte,ci mozem byt v tom,lebo mi je uz z toho vsetkeho zle.prosiiiiiiiiiiiim,mozem byt tehotna???????????

punk.lucka

ahojte..chcela by som sa spytat neiekoho skuseneho ci je nejaka moznost ze som tehotna..s priatelom sme sa milovali a on sa chcel spravit len to nejako neslo.bolo to bez ochrany..priatel sa nespravil ale ja mam strach ze som tehotna.od toho styku je to asi 9dni a vcera ma bolelo brucho ale nebolo mi zle..kedy je najlepsi cas spravit si tehotensky test.?velmi sa bojim...mam len 16 a nechcem byt tehotna.prosim vas poradte mi.

***

Preboha! Sa zamyslite! O čom točíte, čo máte 5 rokov???? Shak kúpim tehotenský test a zistím!!!! To je hrozné... veď ste dospelé, tak rozmýšľajte trochu!!!

cicusa

No mara podla mna budes tehotna,lebo moj lekar mi povedal,ze spermie sa dostanu do tela aj cez nohavicky!!!!hmm nechcela by som a ked si to mala na nohavickach podla mna si na 99%tehotna uprimnu sustrast

B-a-b-y

ale hej, meškalo, ale nie až tak dlho, posledné mesiace to bolo tak 2 dni neskôr, najdlhšie to bolo 5, mám fakt strach, čo ak to naozaj nepríde???

sii

tie priznaky co si napisala su typicke pre bliziaci sa menzes. Nic sa neboj pride 5 dni nie je este ziadna doba. Este nikdy ti nemeskal???

B-a-b-y

awojte, poradte mi, milovala som sa s priatelom, ktorý to reguloval bez ochrany, povedal že u neho k ničomu neprišlo, že nič do mna nešlo, ale mne to aj tak mešká už 5. den, prsia mám citlivé, trošku nafúknuté bruško,neviem čo mám robiť, prosím poradte