Bolestivy sex a potom velky problem

Príspevok v téme: Bolestivy sex a potom velky problem
zufala slecna

Prosim Vas, pomozte mi niekto. Velmi sa bojim, ze je to vazne. Mam velky problem. Pri sexe s partnerom mi zo zaciatku nic nie je, ale po nejakej chvilke ma vsetko zacina palit, no a nakoniec mi vsetko neprijemne opuchne a trva to niekolko hodin kym sa to vrati do normalu. Neviem z coho by to mohlo byt. Uz mi napadlo ci to nemoze byt z kondomu. Fakt neviem. Poradte mi prosim. Dakujem

kamoska

taktiež to môže byť spôsobené tým, že nie si dostatočne vzrušená = vlhká, skús lubrikačný gél, už ho dostať aj v Tescu, maju ho v drogerii pri kondomoch.

samko r.

Môže to byť tá reakciu na latex. Skús sa v lekárni spýtať, ono sú tuším dva druhy a to latexové a ešte iné. To si nespomínam či kaučukové alebo čo ale oni ti poradia. Máš asi alergiu na latex.

suedenim

No ale aj tie zapaly mozu byt z kondomov,lebo ak mas alergicku reakciu, na podrazdenej sliznici sa ti ovela skor vyvinie infekcia. Kazdopadne treba ist k lekarovi ako vravi timka, tak ci tak:)

timea8888

alebo to moze byt zapal posvy, nechaj sa pre istotu vysetrit u gynekologa a povedz mu ake mas problemy. Momentalne riesim nieco podobne, chodim na vyplachy ku gynekologovi/mala som rovnake priznaky ako ty/, nie je to nic prijemne ale zvyknes si. Drzim palce