vlasy

flower

najrozumnejsie by bolo znicene konce vlasov trosicku podstrihnut, nemusis velmi, ale len to najnutnejsie. jednak sa tym vlasy ozivia, budu posobit zdravsie a jednoducho uz znicene konceky vlasov nestmelis. a co sa tyka masiek, na rozstiepene konceky vyskusaj tuto: v miske vymiesas jedno vajce a nanesies na pokozku hlavy. vajcova maska musi posobit 15 minut, potom vlasy umyjes samponom. mozes si k tomu pridat aj olivovy olej - ohrejes si par polievkovych lyzic olivoveho oleja z lekarne, zmiesas ho s jednym vajickom a votries do vlasov. na rozstiepene konceky su tiez dobre take masky, ktore obsahuju kakaove maslo, ovocne vytazky, ucinne oleje a ine. no a potom sa snazit co najmenej fenovat, farbit, odfarbovat, kulmovat a co najviac setrit vlasy:)

mirka 23

Mne pomáha Hena. Je to zábal na vlasy, ale nemôže sa dávať na farbené vlasy. Je aj proti vypadávajú vlasov, proti lupinám, vlasy sú lesklé a nepoštiepené. Stojí okolo 100sk.

ZyxerkA

samozrejme vlasy treba pravidelne podstrihavat, inak to nejde.. pre dlhsiu zivotnost odporucam vyrobky od Schaumy- aj samopon, aj balzam..
pouzivat pravidelne, a behom par dni sa objavia VIDITELNE zlepsenia.. ja tuto Shaumu pouzivam uz dost dlho, a teraz sa mi vlasy nicia 90% menej..

Uz po prvom umyti budes mat vlasy ako hodvab...

lonely_angel

na poštiepene končeky jedine nožnice - myslím ze tych zopar centimertov ty nezabije. neznamena to ze ti tie vlasy teraz ostrihaju hned pri krku, par cm a budes ich mat ovela krajsie

catres

Najlepšia je kombinácia podstrihnute a profesionálne výrobky. Napr. Schwarzkopf má profesionálnu radu, ktorú dostanete v kaderníctvach, nie je o veľa drahšia ako v drog. ale o poznenie lepšia.

bebe1

ked UZ ICH MAS ROZSTIEPENE.. TAK JEDINE NOZNICE !!!!
a potom zacni ,,odznova" ...rob si vlasove zabaly... trebars ... s olivovym olejom... ci zltka a citron ... . ..Mas krehke .. lamave vlasy... prirodzene,aj oni musia z niecoho zit... . Plus tabletky Zinoc... . Nieje vsetko o chemii ... ked citam zlozenia tych samponov ... je mi nagrc ... co si to kydame a ani neviem co ... na hlavu.
Ak nechces pochopit, ze JEDINE VYCHODISKO :.... je sa podstrihnut... tak potom ti uz niet rady... ... komu niet rady tomu niet pomoci ... . Vela stastia.