PPP verzus partnersky vztah

Príspevok v téme: PPP verzus partnersky vztah
kyblik

baby ktore mate PPP a zaroven aj vztah, vam neprekazaju dotyky?
ja aj z toho dovodu si nemozem dovolit mat nikoho bojim sa toho:( staci mi ked pocitujem moju postavu ja sama a nieto este niekto iny by mal ved by som sla vyletiet z koze (mam dost ked ma niekto chyti za ruku a uz mam myslienky ze urcite citi ze ju mam tucnu- viem chore)
a preto ma zaujima ci to ma suvis s PPP a ci to zazivate aj vy alebo sa mi objavil dalsi psychicky problem:))
vdaka:)

daria

Ahoj kyblik,ja mam tiez take pocity..Dotyky od inych ludi ako je moj priatel vyslovene neznesiem. Neznasam dokonca ked ma chce tatino pohladkat po vlasoch.A co sa tyka priatela,aj od neho mi je to niekedy neprijemne..Zalezi na tom,ci sa prave citim chuda alebo nie.Vsetko zalezi na tom.

mamca

A nie je to tak,že odmietanie vlastnej telesnosti,ženskosti a jedinečnosti,odmietanie pohľadov či dotykov v konečnom dôsledku zapríčiňuje práve vznik ppp? Čiže nie prejav,ale jedna z príčin?

jacq

mno hej, aj mne je to neprijemne.. pokial su to ruky, zadok, este v pohode, ale akonahle je to brucho, zacnem byt nervozna, podrazdena, je mi to neprijemne a najradsej by som mu dala facku, ze preco sa mi chyta brucha.. ale snazim sa tvarit ze som ok a vzdy si nieco vymyslim preco mi ho nema chytat, povacsinou ze ma boli alebo take nieco..

amylie

Je to velký súvis s anorexiou a aspon vidíš aká je anorexia všestranna sviňa - ničí všetko pekné - život, zdravie aj lásku......

kyblik

no asi na tom nieco bude ale vdaka, upokojili ste ma ze to je sucast PPP a nie dalsia porucha:))
takze sa to musime naucit prijimat tie dotyky aj ked nam to je neprijemne hej?
este mate niektora osobne skusenosti? celkom ma to zaujima:)

ich

no ja ti fakt rozumiem....a ked ma chytal za brucho...cela som bola strnula...
no ale celkom rychlo to preslo...pomohlo my vidiet jeho predosle milenky a priatelky, ktore teda boli celkom ze oproti mne....pevne...ale nie vyslovene tucne..
Mojmu priatelovi sa paci moja postava...velice...ale chce aby som pribrala...on sa snazi pribrat..stale by ma chcel vykrmovat....no ale sak..nechajme to tak...
dotyky su mi uz prijemne...
ale predtym ak som bola s niekim na kom mi nejak nezalezi, tak mi to bolo viac jedno...proste som si vravela...nechces nechaj tak.......
skus si uvedomit ze dotyk je prijemny...uvedomuj si ten dotyk...nie svoje telo...

evcca

neviem, ale tuzba po skole asi vtedy zvitazila, no este stale mam problem, dotyky od cloveka, ktory ma ma rad mi nevadia, teda aspon myslim, len ma zatial objima a drzi za ruku, ide na to fakt pomaly.
ale mam problem sa vyzliect aj u doktorky, bolo mi trapne, ze vidi moje telo.