Riaditeľ Červeného nosa: Láskavý humor, ktorý prinášame hospitalizovaným deťom, má v čase Vianoc ešte väčšiu moc

Aj počas najkrajších sviatkov ostávajú v nemocniciach choré deti, ktoré nemôžu stráviť Vianoce doma so svojou rodinou. Smútok za domovom im pomáhajú zahnať zdravotní klauni z Červeného nosa, ktorí majú naplánované pravidelné návštevy v nemocniciach počas celého roka, sviatočné obdobie nevynímajúc. Vtedy je ich prítomnosť ešte dôležitejšia a vianočné klauniády sa stali už tradíciou.

Zdroj: OZ Červený nos

Profesionálni zdravotní klauni z o. z. ČERVENÝ NOS Clowndoctors zrealizujú v čase od 24.12.2023 do 31.12.2023 spolu 33 klauniád. Do klaunovania sa zapojí vyše 40 zdravotných klaunov.

Na nemocničné oddelenia prichádzajú zdravotní klauni koncom decembra vianočne vystrojení – či už doplnkami kostýmov, rekvizitami aj samotným obsahom klauniád.

Láskavý humor, ktorý prinášame hospitalizovaným deťom, ich rodičom, ale aj personálu, má v čase Vianoc ešte väčšiu moc a neraz sme svedkami malých vianočných zázrakov,“ hovorí Pavel Mihaľák, umelecký riaditeľ Červeného nosa.

Nemocnice sa počas ich návštev rozozvučia nielen koledami, ale aj detským smiechom.

Naši zdravotní klauni zrealizujú od 24.12. 2023 do 31.12.2023 spolu 33 návštev, vrátane odprevádzania detí na operácie a seniorských klauniád. V akcii bude v rôznych kútoch Slovenska dokopy 43 profesionálnych zdravotných klaunov,“ upresňuje Pavel Mihaľák.

Vianočné klauniády sa uskutočnia na detských oddeleniach nemocních v rámci celého Slovenska. Zdravotní klauni potešia deti v Banskej Bystrici, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Žiline či Bratislave.


sympathizetrack

What a fantastic post! The bigger events in our lives are composed of the little things that matter the most in life. geometry-lite.io

Alexxs09

Zvažujem prechod od mojej súčasnej zubárky na Párovciach, s ktorej robotu som dlhodobo nespokojný, tak keď už chcem prejsť, rád by som si vybral čo najkvalitnejších testmyspeed.onl odborníkov.