Tmavohnedy vytok - co to znamena?

janika208

Dobrý deň chcem sa poradiť.Objavil sa mi tmavohnedy výtok a menzes poslední mi skončil presne 2.9 čo to môže znamenať? Taký výtok mám prvý raz môžem byť aj tehotna? Poradte mi prosim

Fialka1

Dobrý den..
Chcem sa opýtať a zaroven aj poradit. 9. oktobra som dostala menstruaciu a mala som ju 3-4 dni.. A včera som začala mat tmavo-hnedy výtok.. Som stoho trocha mimoo... Poradte mi??

abaj

Väčšinou ide o ovuláciu. Ak dôjde k ovulácii , tak pri vypudení vajíčka z vajcovodu sa môže objaviť trochu krvi..pritom sú aj mierne bolesti v oblasti vaječníkov...môžeš byť aj trošku prechladená...určite o pár dní dostaneš menzes...ak by sa výtok objavoval častejšie ako raz v mesiaci, tak treba vyhľadať lekára, vtedy je viacero dôvodov.

hermiona127

ahojte, dostala som hnedy vytok, aspon si myslim, ze je to ono..a to o tyzden mam dostat menstruaciu..ale bolesti citim v podbrusku,aj brucho mam take nafuknute,ako pri menstruacii..a pohlavny styk som este nemala..neviete poradit?

dr.jajbolí

Tak potom to máš z tých vyšetrení, dobre ti to tam rozbabrali, ale nič sa neboj, to sa len čistíš! Buď kľudná!

vanilyeyes

No u doktora som bola po 2 tyzdnoch, co mi meskali kramy, robil mi vaginalny USQ a povedal, ze tam nic nie je. Okrem toho menzes som potom dostala, ani zle mi nie je, ani prsia nemam citlive.. Dufam, ze to prejde.

dr.jajbolí

Tak sa neboj, keď si bola u lekára, tak ťa asi aj vyšetril a to je odozva, niekedy človek začne ˇšpiniť, ale to prejde, len je to nepríjemné, viem. Nuž, a môžeš byť aj tehotná...., buď trpezlivá. Myslím, že je aj taká tabletka, ale neviem ako sa volá, vieš, aby si nemala nejaký bacil, alebo mykózu. Taká biela podlhovastá do pošvy, že by to bol Enthizol? No neviem, nechcem zle poradiť. BUĎ LEN TRPEZLIVÁ

vanilyeyes

dr.jajbolí ... no mne meskali kramy 2 tyzdne, tak am to napadlo, sla som za doktorom bola som 2x na USQ a nevidel tam nic. Potom som dostala menzes, klasika 5 dni. A teraz 17. den cyklu a toto.