Platonicke ocarenie,alebo sanca zmenit svoj osud?

Príspevok v téme: Platonicke ocarenie,alebo sanca zmenit svoj osud?
spleen

Poradte mi,co by ste robili na mojom mieste.Bol som na jednom lekarskom vysetreni,ktore mi robila jedna velmi sympaticka mlada lekarka.Bol som z nej naozaj ako ocarovany,urcite si to aj vsimla,mal som pocit,ze sme si trochu padli do oka,aj sme posrandovali,rozpravali sa,nebolo to proste len o chorobe.Citil som z nej velmi pozitivnu energiu,proste naozaj zena,aku som si uz dlho predstavoval.Rozmyslal som,ze by som jej navrhol,aby sme niekedy zasli na kavu,ale pripadalo mi to trufale a nevhodne.Problem je vsak v tom,ze ju uz nikdy neuvidim,pretoze na toto vysetrenie uz znovu nemam ist a teda ani nemam dovod,aby som ju opet vyhladal.Co by ste robili na mojom mieste?

Dr jajboli

Jéj, vy ste zlatí! Rada pôjdem za svedka! Kde to bude? No, aby som nezariekla. Najprv som si myslela, že to píše nejaká puberta, ale veď ty si chlap ako lusk, máš najlepšie roky! tak choď smelo do toho! A tak, ako som to napísala. Kvietok zaberie! Alebo nejaká mimoriadne dobrá čokoláda. Nie dezert, ale čokoláda!

slecnadokonala

No takto,ak ti bola vazne sympatikus a mas pocit ze pokus zoznamit sa s nou blizsie by stal za to,tak to rozhodne urob.Ale najprv si nejakym sposobom zisti,ci uz nema manzela,lebo by nebolo prijemne ak by na to ,,rande" prisiel s nou:D

misulka

dr.jajboli, to je fakt dobry scenar, myslim, ze lepsi uz nikto nevymysli. tak to skus a daj nam vediet. nie ze sa potom na nas vykasles! ved ked sa sem obratis o pomoc, musime vediet aj ako ti pomohla a ako sa to dalej vyvija. co ak to skonci svadbou a budes potrebovat svedkov? prvy, kto ma pravo byt pozvany je urcite dr.jajboli.

Dr jajboli

Ja by som asi na tvojom mieste spleen kúpil ružičku, len tak, bez balenia, bez mašličky, proste len tak, zaklopal a nakukol dnu, či môžeš a povedala by som jej, že si mal cestu okolo, a keďže bola taká milá k tebe, čo sa dnes málokedy stáva, rád by si sa jej zavďačil a ak nič nemá proti tomu, by si ju rád pozval na kávu, ale ak to nejde, nič sa nedeje, si rád, že si ju mohol aspoň pozdraviť. Z toho uvidíš, ako zareaguje. Ak je zadaná, odmietne, ak povie, že dnes nie, tak znamená, že inokedy áno a dohodni si potom hneď aj náhradný deň, ale keď zareaguje blbo, čo si určite všimneš, tak vycúvaj rýchlo a zamaskuj to celé, akože je všetko v pohode, len si ju chcel pozdraviť. No som ja ale scénarista. Možno starý, ale sú to triky, overené a účinné.
Určite nech sa vyjadria aj ďalší.
Ak nič z toho, z dovolenky jej pošli pohľadnicu, aby si sa jej aspoň nejako pripomenul z času na čas, čo keď ten čas ešte príde? Koľko máš rokov a koľko asi ona?

saxana33333

no v prvom rade zalezi ci lekarka nie je vydata , u zeny to dost zavazi a v druhom rade muzi si casto vysvetluju prijemne vyjadrovanie s troska niecim inym ako narazky na nieco viac od zeny co tak nie je , opytat si sa jej mohol ale mam taky pocit ze asi odmietne neviem mozno nie mozno s tebou pojde na kavu kto vie zalezi kolko mas rokov kolko ma ona a hlavne to ze ci nie je vydata tak vyskusaj ale mal si to asi spravit uz pocas vysetrenia