Kvasiky,tabletky a kramy..poradte

Príspevok v téme: Kvasiky,tabletky a kramy..poradte
allie

baby poradte, bola som u doktorky a dala mi tabletky na kvasinkovu infekciu. Je ich tam 6, a po nich by to uz urcite malo byt v pohode. Lenze tam pisu ze sa to nema brat cez kramy, no a ja som ich akurat dostala. Prvu tabletku som si uz dala, ale neviem ci mam teraz prestat a potom dobrat tych 5, to by malo byt v pohode, nie ? Dik

luciferka

vrrrr, ale zase nemusis hned vraviet ze sa toho aj tak nezbavi, ja som to mala tiez, preliecila som sa tabletkami, kremovala som sa 2 tyzdne, priatel sa tiez kremoval pre istotu, a preslo to, odvtedy som mala len raz taky pocit ze sa to vracia, hned som sa natrela tri dni po sebe a ani sa to neobjavilo...., dufam ze viackrat sa to nevrati, ale podla mna sa toho da zbavit,

vrrrrrrr

Tie tablekty ti pomozzu mozno na xvilu ale sa ti to aj tak vrati ..tie kvasinky mykoza je svina..mne to nasla minule leto ani neviem jak som to chytila..a od vtedy som to uz mala par krat..tak ze par mesiacov pokoj a potom zas to svrbenie potom to preslo..a zas...kupila som si tablekty aj kremy canesten bexz predpisu a tak ..toho sa neda tak lahko zbavit moj nazor a potvrdia to aj ostartne zeny..=)

chrust

ja ked som mala lieky na zapal tak mi doktorka povedala ze ich mam zacat brat a ak dostanem menstruaciu tak ich prestanem brat a potom doberiem.

utopia

Podla mna ked si vedela že máš dostať kramy mala si počkať a začať ich brať až po ukončení menzesu. To sa ťa doktorka nepýtala kedy máš mať menzes a ako ich užiť? Skus ak maš číslo na svoju doktorku zavolať jej a spýtať sa na to čo ti povie ona ako odborník,lebo my sme tu len obyčajní ľudia.