najlepšia kamoška si našla priatela-kasle na mna

Príspevok v téme: najlepšia kamoška si našla priatela-kasle na mna
sewie

Moj problem nespociva v tom,ze by som jej to nepriala-som velmi rada ze je konecne stastna s chlapom svojho srdca. ale je mi strasne luto ze som ju stratila. nie som pubertacka chorobne upnuta na kamosky,mam 22 ale aj tak to boli. Predtym sme sa spolu zabavali vymyslali hovadiny...vzdy ked jedna z nas skoncila skolu,tak sme si hned volali ze kam pojdeme...odkedy je s nim vola len jemu,planuje veci len s nim a ja v nasej spolocnej izbe_mame prenajaty byt-rozmyslam preco som zas stratila dalsiu kamosku a ci jej vobec este na mne aspon trochu zalezi...ci este nieco v jej zivote znamenam...su kamosi dobri len do chvile nez si clovek najde partnera?

sewie

barbinka-diky moc:)snad sa aj na mna raz usmeje stastie
slniecko2221,papulka111 - uz milion krat som napisala ze jej nic nevycitam,nevyhazdujem na oci,nenadavam ze trci len doma a ani nic...ale je mu len za nou smutno...keby mi nebolo,tak by asi pre mna nic neznamenala...papulka111-odpust ze som si dovolila vo svojom starom pokrocilom veku ostat na ocot

labutienka

je pochopitelne, ze teraz chce s nim travit vsetok cas. Je to take "opojenie", prve mesiace su take, bude chciet byt len s nim, no po istom case pride "utlm" a vsetko sa vrati do povodnych kolaji .. uvidis :)

papulka111

Aj ja si myslim, ze keby si bola tiez zamilovana, tak to pochopis. Ja mam priatela uz 5rokov, dokonca s nim uz byvam a velmi sa lubime. Z toho vyplyva, ze sme stale spolu. Moja kamaratka mi tiez vycitala, ze sa jej uz vobec nevenujem, lebo mala priatela, co sa jej ozval raz za tyzden a ona nemala cele dni kam pichnut. Potom si nasla noveho a vsetko pochopila. Mas 22 rokov, co aj Ty nemas frajera? Pochopis, co citi a tiez uz nebudes mat tolko casu, aby si rozmyslala nad takymito vecami. Alebo si najdi dalsiu kamosku, hlavne jej to nevycitaj, lebo ju tym nahnevas. A keby s nim nechcela byt aj v buducnosti, tak s nim ani teraz nestraca cas. Drzim palce!

slniecko2221

ja mam,teda mala som kamaratku,kt.mi vycitala ze som si nasla chalana.a pocuvala som to stale ked sme boli spolu ako som sa na nu vyksala,ze som domaca putka ktora sedi doma pri svojom chalanovi atd atd.dosli mi nervy,povedala som jej to tak ako som to citila.nahnevala sa a nebavime sa spolu.ved koho by bavilo pocuvat neustale vycitky aka som bola a aka som teraz.nasla si aj ona chalana a stala sa z nej zalubena osoba.asi najprv potrebovala zistit ake to je,ked je zalubena a vsetok svoj volny cas chce travit zo svojou laskou.vsetci to raz pochopia.tu vycitky od priatelov nepomozu,lebo ked milujes,nie je co riesit.

kamos

sewie,

podla mna si len trochu natvrdla a potrebujes len niekoho, kto by pocuval stale tvoje natvrdle reci a tvaril sa, ze ich chape.

barbinka

sewiw: ale ide aj o teba. a je pekné od teba, že jej dopraješ. prajem ti, aby si si aj ty našla priateľa, s ktorým budeš šťastná.

sewie

barbinka, mishelka-diky moc:)...nejak to snad dopadne,mam z toho vsetkeho sice strach a cudny pocit,ale nejak to uz dopadne...hlavne nech je ona stastna,o mna tu nejde...

barbinka

sewie: ja si tiež myslím, že ju nechceš vlastniť. chápem ťa, nie je príjemné zostať odrazu bez blízkeho človeka. ako som už povedala, nájdi si nejakú činnosť, pri ktorej nebudeš myslieť na tieto veci. choď na korčule, chodievaj s tými inými kamarátkami von, niečo pekné si kúp. neboj sa, bude ti lepšie.

mishelka

Sewie, hore hlavku, dobre ti poradila nelka a vies co? Ja mam asi stastie na kamaratky a aj tu najlepsiu, lebo vzdy sme sa navzajom chapali, ked jedna alebo druha mala cerstvu lasku, len sme sa tak podpichli a chapali to, ale mame kopec inych zalub, tak sa to da a bolo aj tak ze sme sa 2mesiace dohadovali na kavu... A sewie si urcite uzasna kamaratka a vobec si nemyslim ze ju chces vlastnit, proste ti chyba... aj mne kamoska povedala ze jej chybam, ked som zacala s priatelom chodit, ale hned dodala, ze to uplne chape... A ja chapem teba a to bude dobre, neboj...

sewie

nellka-dakujem:)mam pocit ze konecne ma niekto pochopil! tak teda ju necham uzivat si lasku a pokusim sa nemysliet na to,ze mi chyba a sustredim sa zatial na ine kamosky,aj ked netrvdim ze to bude lahke,lebo momentalne mi to pride cele take dost zmatene...eh...