Zapal vajecnikov

MirusQa555

Ahojte baby prosim neviete mi poradit?Mam zapal vajecnika a beriem aj antibiotika a este nejake lieky.Antibiotika mi dal lekar na dva tyzdne a dnes som zacala brat druhe balenie.
Ale ide o to ze som zacala tak slabo krvacat.
Neviete mi povedat ci som mohla dostat menstruaciu??Len menstruaciu som nemala uz 7 mesiacov koli tomu ze mam danu,vnutromaternicovu antikoncepciu a doktor mi povedal ze menstruaciu nemusim mat aj celych 5 rokov.
Tak neviete mi povedat ze ci je pravdepodobne ze som menstruaciu dostala prave teraz,alebo ci to mozu byt priznaky z liekov a nejake neziaduce ucinky??

dusana

Dobry den chcela by som sa nieco sptat mam takito problem posledne dni ma strasne zacal bolet zaludok a tazko na vracanie velku tazobu aj brucho silne krce...a som vislabnuta hlava bolieva tiez.. chcela by som radu ze co to moze byt?

dusana

Ludia mne je strasne zlee nan visoke teploty mam silne bolesti brucha silne krcce co robit?? potrebujme radu prosim

dusana

Ahojte potrebujem radu mam zrasty aj na vajecniku a este aj po slepaku a mam silny zapal sebe a este malej panve a ide mi ta bolest do pravej nohy ze nemozem dlho chodit a je nutna ta operacia????

dusana

to neviem mestruaciu som mala pohode ale silne krvacanie 7 dni a mi ako povedali ze to je stoho zapalu a ze musim ist na operaciu

dusana

ahojte chcela by som sa spytat mam silne bolesti podbruskom prava strana a vistreluje mi to pravej nohy...neskam som bola na urologickom visetreni a ako mi povedali ze vsetko to vizera byt poriatku. ale zase ginekologicke visetrenie mam zle mam silne vitoky mam silny zapal...a minuly rok ma operovali na cistu lava strana najecnika 3 roky do zadu slepak neskam i ako povedali ze to mam zapalene a ze mam zsrastny na vajecnikoch a este aj po tom slepaku ze sa mi spravili zrasty...co odporucate dalej radu by som prosila dakujem ....duska

labutienka

Prejavy zápalov

KLINICKÉ PRÍZNAKY:
- bolesti v podbrušku,
- časté nutkanie na močenie,
- horúčka,
- zimnica,
- plynatosť,
- zápcha.

TRVALÉ NÁSLEDKY ZÁPALU:
- bolesti pri pohlavnom styku,
- bolestivá menštruácia,
- zrasty v brušnej dutine,
- neurčité bolesti v podbrušku a v krížoch.