chudnutie + HAK

Príspevok v téme: chudnutie + HAK
mishelinqa

ahojte, chcela by som od vas pocut radu.
koncom jula sa chystam aj s kamaratkou na dovolenku, tak asom si povedala ze by trebalo ako tak schudnut do plaviek. kazdy vecer chodim korculovat pravidelne tak hodinku, rano vstavam skor, a idem si tak na 30 - 40 minut zabehat. popri tom, kazdy vecer cvicim nejake tie cviky na brusko, zadocek a boky. snazim aj postupne zacat zdravsie stravovat, zleninka, ovocie, hovorim snazim, lebo som skolo povinna, a sediet do 15:00 v skole bez jedla, alebo na jednej uhorke, popr. zeleninovom saletiku v malej miske sa velmi neda. na obedy v skolskej jedalni enhcodim, takze papam doma co mamka navari, v mensom mnozstve. na veceru potom len nieco lahkde, kedze obedujem dost neskoro. chcela by som sa spytat ci by smo takym sposobom mohla schudnut, alebo co robim zle. dalej by som sa chcela spytat, ze ci je lepsie cvicit rano, alebo vecer.a este, doktorka mi predpisala HAK Minerva, jednak kvoli akne, jednak kvoli tomu naco je HAK urcena. pocula ze sa od nej pribera. no je mozno ze aj aj popri antikoncepcii by som mohla schudnut? lebo co som citala, vsetky zeny zarite tvrdili ze je to nemozne. :) dakujem za ohlasy :)

tinka228

S HAK je to asi u každej iné. Ja keď som je brala tak sa mi darilo si udržiavať hmotnosť oveľa ľahšie. Keď som ju vysadila, rapídne som pribrala. A takýto problém mám aj moja kamarátka. Berie ju len preto lebo keď sa ju pokúšala vysadiť hneď začala priberať.

tinusska

ahoj, tak ja bieriem hak jeanine a podarilo sa mi schudnut uz pomaly 10 kg... myslim, ze ked sa zdravo stravujes - z kazdeho trosku, tak to pojde a hak sa bat nemusis. skus doobeda papat aspon ovocie, a potom, ked prides domov, daj si normalne jedlo - ako pises, v mensom mnozstve. ja ta zas obdivujem, kolko sportujes....