ako oddialit menstruaciu? aspon o 2-3 dni...

luuuuuccccii

Ahojte...potrebovala by som vedieť koľko dní pred začatím ms by sa asi tak mali začať jesť tie citrony...stačí zhruba..:)

Luucia

Baby ja vam poradim.. citrony, vino ani kúpele 100% nepomôžu..ak chcete naozaj z vaznych pricin oddialit MC, zajdite ku gynekológovi, a ten vám predpíše bud tablety alebo pichne injekciu. Niet sa tam čoho báť.
Alebo najlepšia a najprirodzenejšia vec, akú môžte urobiť, je kúpiť si kalíšok. :) Kalíšok zadrží krv niekoľko hodín a môžte s ním robiť hocičo, aj ísť do vody. Ja ho mám a už viac sa neobmedzujem.
www.menstruacnykalisok.sk

axelonka

misqa, môžeš vyskúšať pitie citrónovej šťavy - niektoré ženy majú tak citlivý organizmus, že im na zoslabenie, v niektorých prípadoch i zastavenie menštruácie postačí vypiť poháre citrónovej šťavy alebo iného kyslého nápoja. no s niektorými to naopak neurobí nič. každý organizmus je iný, no aspoň za pokus to stojí. ak by ti to nezabralo, tak použi tampón.

misqa

prosim pomozte vcera mi zacala menstruacia a dnes je strasne silna a v piatok sa idem kupat do kupelov ako to aspon zoslabim tak aby to vydrzalo cely piatok ...len prosim nie pomocou tabletiek...

baba789

Akoze ked budem jest citron tak sa mi oddiali menzes.. a to ho mam kedy zacat jest .. tesne predtym ako ju mam dostat??...pls poradte mi