ako nanasat spravne samoopalovacie mlieko-spray

Príspevok v téme: ako nanasat spravne samoopalovacie mlieko-spray
bubinka

ahojte, kupila som si samoopalovacie pripravky na tvar aj telo od avonu som v tomto novacik a chcela by som tuch z Vas, co s tym mate uz nejaku skusenost, poprosit o radu, ako ten krem na tvar a spray spravne nanasat...som sa docitala, ze udajne nejakymi rukavicami, aby sa ruky teda dlane a nechty neodfarbili, lebo by to na nichvemi intenzivne chytilo, kedze rukami sa natiera cele telo..prosim, poradte. dakujem:)

katuša

ahojte, chcem si kúpiť samoopaľovací gél od nivei na tvár aj telo, no ešte nemám s takýmito prípravkami žiadne skúsenosti. dočítala som sa tu, že si to mám nanášať klasicky rukami, predtým samozrejme peeling. no kedy si to mám na seba natrieť, ráno alebo večer? aby som nemala špinavé oblečenie a tak, ako dlho to vačšinou pôsobí? som hned hnedá alebo to príde po nejakým pár hodinách? prípadne ak máte niekto skúsenost s touto niveou, budem vďačná aj za recenzie na ňu :)

fidka

no pri samoopaľovacích krémoch je to šúpanie normálne..to sa robí každému...to je práve nevýhoda samoopaľ.prípravkov...takže nič s tým nespravíš...len to zošúpať a namastiť znova..alebo sa opáliť prirodzeným spôsobom..

muneca_brava

ja mam garnier, ma sice cudnu vonu, ale je super.. dodava prirodzene opalenie..
ale ja sa uz nenatieram,bojim sa teraz, ked uz je moja koza vystavovana slnku :(

rocka

mne sa stava, ze sa mi to mlieko po par dnoch zacne supat.... napriklad vo vystrihu, ked sa utieram vecer po sprche, uterakom si zosuchnem hnedu, a potom tam mam akoby flaky. postupne sa to zotiera na celom tele.... co s tym?
peeling? no ale asi nie na cele telo...

fidka

ahoj...ja ke´d nanášam samoopaľovacie prípravky..tak normálne rukami..žiadne rukavice..ale ruky si potom hneď umyj vodou a nejakým práškom..pre istotu..pa