kedy to sprestane boliet???

Príspevok v téme: kedy to sprestane boliet???
niceone:d

uz som sa s priatelom milovala 4krat a stale to boli...velmi neprijemna bolest ako keby ma "trhal"..a on je pritom velmi nezny a ohladuplny takze si nemyslim ze problem je v nom...je to tak len na zaciatku po chvilke to uz tak neboli ale potom ked ide zase do mna tak to s5 :( neveim co robit, je to normalne, mali ste aj vy taky problem?keby to zacalo byt v pohode? dakujem

olina 2

ahojte! tato tema je už staršia, ale aj ja sa chcem opýtať: Ja mam už 20 rokov a tiež, ked sa s priatelom milujeme, tak ma to pri prvom vniknutí boli. nie velmi ale boli. je to len pri tom prvom vniknutí hned pri vchode do \"dierky\". predohru mame dlhu, panna som už davno neni a jeho velkost je vačši normal. čím to môže byť? a prestane to niekedy?

ehm

toto je aj moj problem :( po prvykrat to hrozne bolelo, a dufala som ze to pocase prejde. lenze dodnes ma to pri vniknuti boli :( pouzivame lubr.gel, s tym je to o dost lepsie, bez neho by vlastne do mna ani nevosiel. je to dost blbe, lebo bez lubr.gelu sme strateni :)niceone, aj my sme mali kondom s lubrikacnym, ale to vobec nestacilo..

niceone:d

no on je vzdy velmi opatrny, aj polohy nenime..ked je uz vo mne tak je to v pohode ale ked tam ide tak je to dost neprijemne :(...a ako zistim ze je to zapricinene hrubou blanou??..momentalne nemam moznost ist ku gynekologovy sa poradit :(

alsjdfa

ale keď ťa to bolí akože vonku, pri dierke..tak ho ma asi dosť hrubý. tak isto, ako moj priatel. netreba ho tam dávať nadoraz...Len podľa možností.

alsjdfa

Toto sa niekedy stáva,keď je blana príliš stilná a v takýchto prípadoch sa musí odstrániť chyrurgicky. Poraď sa s gynekologom.

niceone:d

no my mame vzdy trocha dlhsiu pauzu, aj 2 tyzdne niekedy...a myslim si ze ma dost velku penis..nadpriemer...tak to znamena ze to bude boliet stale?