DARČEKY PRE DETIČKY

Príspevok v téme: DARČEKY PRE DETIČKY
gingolinga

Ahojte, chcela by som vás požiadať o radu... Mám 2,5 ročnú neter. Chcela by som jej spraviť radosť. Kúpila som jej nejaké oblečenie, ale ako to už býva, tým sa zavďačím len jej mamine.
Aby mala aj ona radosť, chcela by som jej kúpiť nejakú hračku. S akou hračkou sa najradšej hrávajú vaše detičky???

gingolinga

fíha, som normálne prekvapená, čo všetko majú deti rady... už som asi dosť stará a so skorumpovanou mysľou :))
Poohliadnem sa po niečom ružovom teda uvidím - ja musím a hlavne chcem spraviť radosť

jajka

kup jej auticko, kocik, loptu, bublifuk, farbicky, plysove zvieratko, cokolvek, detom v tomto veku naozaj nie je problem kupit darcek co potesi. Skus sa divat na hracky pohladom dietata, co by sa s tym dalo vsetko robit. Alebo aj vozitko nejake, auticko ci motorku ci trojkolku.

minnie mys

Plysaaaaka :))...Ja som zrala plysaky ako najata uz od mala! :D. Stale som sa hravala iba s nimi, mala som ich plno! S babikami som sa hrala VELMI zriedka, zato s plysakmi fest a furt :D.
Ale suhlasim s babus...nieco ligotave, ci ruzove by mala iste zrala...bud nejaku babiku, najma taku makkucku, taka mala sa viac potesi takej tej "soft" babike co maju aj vrkvocky, ako barbine, ale aj ten ponik je bezva napad...

babuš

Ak sa jej chceš naozaj zavďačiť, kúp jej nejakú ligotavú bábu (barbie - nech je z nej anorektička) aleba poníka (tyrkysového s ružovou hrivou) - je to ženská a má to v krvi (nechápem prečo, ale všetky malé dievčatká milujú ružové a trblietavé veci).
Ale ak jej chceš dobre, kúp jej nejakú didaktickú hračku, s ktorou sa aj zabaví, mne sa osvedčili skladačky a stavebnice. Ani s bábikou nič nepokazíš, len nech je príjemná na dotyk a podľa možnosti prirodzená.