Čo robiť ked dieťa zhltne mincu?

jjjjjj

treba vypozorovat, ci tu mincu vykaka, moze sa aj prilepit na crievku < tak sa stalo mojej neteri> vtedy treba ist za doktorom>

buboo

Ked som bol malicky,pytal som kojunu.. Krsna dala nejake drobne. Siel som pod stol a ochutnaval som ich. Mama ma nasla ked som mal farbu do modra. Chytila ma a behala do nemocnice. Ked behala po schodoch mne uz bolo skoro amen. Chytila ma za nohy ako maleho zajaca a taku tresla po chrbte,ze aj obed spred dvoch dni som vyvratil.. Zachranila zivot svojmu dietatu. Uz som nedychal. Potom si sadla na tie schody a musela to predychat. Ja chcem povedat,ze pri malickych detoch treba davat velky pozor. Nespustit ich z dohladu. Vsetko co moze uskodit prec z ruk dietata.. A aby som nezabudol..ked som bol v skolke mal som taky malicky hnedy kamienok.Ked sme zacali bojovat alebo nieco dolezite konat tak som si ho daval do ust. A A pri takej dolezitej situacii prisiel jeden moj nepriatel a stipol ma do tvare... Ja som ten kamen prehltol.. A nic... len tolko.

majki

Moja malá mala asi 6 mesiacov keď zjedla asi 20 krát 8 centimetrovy kus zo zadnej strany podbradníka fóliu. Bola strašne tvrdá tá fólia. Plakala od bolesti asi 1,5 týždna a potom to vykakala. Nevedela som že to ypapala a keď to vyšlo tak to vyzeralo ako hlista tak som to skúmala lupou a po dlhom pátraní som prišla na to čo to je.,

pom

diky...dufam ze to bude v pohode..zjedol hlinikovy patdestiathaliernik. nikdy v zivote si do ust nic nedaval a teraz toto..

kamoska23

pamatam si ako sme boli este deti , a kamoska sa chvalila ze zjedla mincu:) no a v oktobri bude mat 23:)..nic sa neboj..ona vyjde tym spravnym smerom:)