Čo mám robiť ???

Príspevok v téme: Čo mám robiť ???
mimi :(

Čo mám robiť, keď som otehotnela, som v 7. týždni tehotenstva a presne vtedy som sa rozisla s partnerom a vratila som sa k povodnemu, ako co najskor zistim koho to je dieta??? A ako zistim, ci lieky na chudnutie, ktore som doteraz brala neuskodili mojmu babatku? Velmi sa vsetkeho bojim a neviem co mam robit, poradi mi prosim niekto?

mimi :(

Ahojte vsetci :) Dakujem, ze ma este stale podporujete :( Uz som trosku v poriadku :) Velmi mi pomohli tie odkazy a linky co ste mi tu nechali a pribehy tich rodin co som sa tam docitala :( je to smutne, ale viem ze niesom sama, a uz sa nemozem tolko obvinovat a odsudzovat ako doteraz :( este raz vsetkym dakujem :) Budem vas informovat neskor o mojom vztahu a vsetkom ako sa to vyvija :)
Velmi mi pomahaju moji priatelia, ktory robia vsetko preto aby som nesedela sama doma a nepremyslala...DAKUJEM vsetkym :)
rozhodla som sa, ze by bolo super kebyze este pockam chvilku a potom sa podari babatko :) po tych liekoch ale musim pockat priblizne rok :)

utopia

Moja zlatá sama som smutná z toho čo sa ti stalo. To či tie lieky ktoré si brala skodili by ti najlepšie odpovedal lekár. Viem že asi nechceš o tom viac písať,ale o babätko si prišla alebo si sa rozhodla. Vy čo ju tu odsudzujete ste sprostí,skuste sa vžiť do jej situácie. Každý z nás urobí niekedy chybu a ona zato zaplatila dosť. Veľa šťastia..

lenulik

tak to je teda fakt pecka mimi...je mi to luto...ale urcite budes mat este krasne babo ktore budes lubit aj zato predosle este...drzim ti velmi palce :))drz sa

jjjjjj

pre teba jjjjjjjjjjj:
mam podobnu "znacku" ako Ty, ale som daleko od tvojich nazorov, prepac, ale takto reagovat ku niekomu, kto potrebuje radu a ty spustis taku sprsku hnusnych slov....?
nacase, aby som si zmenila meno...

[zruseny12]

mimi,vies kazdy mame svoj osud,a tomu sa nevyhnes,i keby si neviem ako chcela...ale jasne,ze nie kazdy mame na ruziach ustlane...vela stastia,este raz...

mimi :(

qqq - budem Ti strasne drzat palceky :)a dakujem, ze tu je este niekto, co ma dokaze podrzat, vidim, ze moju situaciu chapes :) DAKUJEM

sisisissi - dakujem za link, urcite si to vsetko popozeram, ale este je skoro, musim sa z toho vsetkeho najprv dostat, potom to bude dobre...a ano, ma ma kto podrzat, a patrite medzi nich aj Vy vsetci, co sem pisete :) DAKUJEM

mariaa - tak, tak nie kazdy je rovnaky :) DAKUJEM

mimmmka - dakujem a vidim, ze aj tu je dost vela ludi, co ma chapu, vsetko si to popozeram, ale najprv sa musim zo vsetkym vyrovnat sama, je to este priskoro :( snad budem v poriadku a STASTIE pride znova :)

mimmmka

mimi, je mi velmi luto ako to skoncilo. Ak chces, najdi si na webe tehotensku kalkulacku, potratila som... je nas tam dost a vzajomne sa podporujeme:))) Vsetkym nam to pomaha, ked vieme, ze niekde je niekto, kto nas chape. Vela stastia.

[zruseny12]

mimi:(,necuduj sa,lebo kazdy je iny...a kazdy pise len svoj nazor...a kazdy zo svojho pohladu...vacsinou sa hovori-PODLA SEBA SUDIM TEBA-inak necitala som vsetky prispevky...vela stastia ti prajem v zivote...

sisisissi

Je mi ťa ozaj ľúto, za svoju chybu si doplatila až príliš .... Dúfam, že ťa má kto podržať, aby si to zvládla. Klikni na www.anjeliky.sk ak budeš mať síl, tam sú rodiny s podobným osudom ako ten tvoj. Veľa šťastia.

qqq

je mi strasne luto ako to dopadlo az mi je z toho nedobre tiez som tehotna no dufam ze budem mat viac stastia neviem si ani predstavit ako ti je no mne sestricka povedala ze za potratom netreba dlho smutit ani plakat lebo tam daco nebolo v poriadku tak ti to mozno trosku pomoze velmi mi je to luto dufam zeraz budes mat krasne zdrave babetko a s toho jjjjjjjjj co ti tu pisal si nic nerob bud j eto muz alebo zena co este nemala pod srdcom dieta ved aj to raz budelen sa cudujem ako dokaze byt dakto taky necitlivy