ti ludia ktory pribrali s antikoncepcie....

smajla

no ja som pribrala teda dost... 6 kil a to som nijak nezmenila zivotospravu ani pohybu nemam menej... a je to 2 roky co beriem HAK ale zhodit sa mi to nedari ani za svet.. ale na kazdu ucinkuje kazdy druh hak inak takze prajem vam aby sa vam toto neprihodilo

sunnysweetie

ja za dva roky 5kg
a po nej som schudla velmi rychlo,
dnes ju beriem zas.. uvidim,ci priberiem,ale uz teraz sa mi zda,ze som nejaka "spuchnuta" :(

babiatko99

nič si z toho nerob mne velmi pomohla antikoncepcia na upravu cyklu a dokonca ju uživam aj teraz ked chcem babätko kvoli zvyšenym hodnotam hormonov.ja som za antikoncepciu a ak sa necitiš na babätko tak prečo nie

sara13

lussy ak mas problemy s menzesom tak ti neodporucam brat HAK ale nech ti to skusi upravit hormonalnou liecbou, HAK vobec neupravuje cyklus, skor ti ho rozhasi a nenakopnu sa ti vajecniky aby pracovali, branie HAK nema nic spolocne s menzesom a jeho upravou, akurat som mala nedavno s gynegologyckou o tomto debatu, lebo ja som brala HAK 11 rokov a vobec mi to nepomohlo, teraz nenam menzes po vysadeni HAK uz treti mesiac.

mirka 23

Lussy, ak sa nebudeš prežierať, tak nepriberieš. Stravuj sa tak ako doteraz, športuj a nepriberieš. Priberanie nie je z HAK ale z toho, že ľudia sedia pred telkou a jedia.

lussy

mam nepravidelnu mestaruaciu a gyn mi predpisal antikoncepciu triquilar ale ja sa strasne bojim ze priberiem pls fakt sa z toho pribera lebo kazdy hovori inak.mam 17 a poholavy stik som este nemala mam to brat len kvoli tomu a aby sa mi upravili kramy ale ja sa bojim zacat brat ze priberiem mate stim nejeke skusenosti?

mirka 23

No ja som zase schudla. Teraz som ju vysadila a pribrala som. Ale je to aj o životospráve, ak sa o seba staráš, tak nepriberieš.

kikuska

ja som pribrala ale 3 kila a teraz sa to neda zhodit :DD ale neni to take strasne, kedze som bola predtym chuda, teraz mam trosku vacsie brusko a zadok

nooooooooooooooooo

No, ja ked som zacala s mojou prvou HAK tak som pibrala totalne, lrbo mi uzacalo chutit, a mala osm nalady katastrofalnisne... ale potom som presla na inu a tam som schudla :)