Energie a veci

Príspevok v téme: Energie a veci
nathalia123

Myslíte si, že veci, myslené predmety, môžu mať nejakú energiu? Myslím konkrétne osobné veci s osobnou, skôr citovou a psychyckou hodnotou. Či je možné, aby mala nejaká vec vplyv na jej majiteľa (či už pozitívny alebo negatívny, ale asi v mojom prípade sa jedná skôr o ten negatívny), možno na jeho nálady, emócie, emocionálne smerovanie a tak. Prípadne, čo si myslíte o následnom zničení takýchto vecí a energiách po zničení. Budem Vám veľmi vďačná, ak sa vyjadríte.

hmmmmm

tymto ludom nedoverujes, ale veris, ze naramok ti moze priniest nestastie? .. skus sa drzat rady co ti dala fraisee, aj ked nie si veriaca.. navstiv kanza, ak sa ti to nezda normalne, tie veci, co sa deju naokolo.. ale najskor sa skus poradit s dakou blizskou osobou, ci si to fakt len nenahovaras

nahtalia123

no konecne som sa dostala aspon k niecomu.. prave som nemyslela obycajne veci, mozno som sa trochu zle vyjadrila. napriklad taka skrina mi asi nicim nehrozi.. a keby uz na to teda doslo, co potom s takymi vecami, ktore nie su uplne s kostolym poriadkom? pripadne, ako by sa na to dalo prist??

fraisee

tak to ano, pokial ide o okultizmus, to trosku ina vec. lenze je kopec uplne obycajnych veci a nahod z kt. ludia vyvodia take dosledky, ze sa clovek musi uz len smiat.

nahtalia123

a co potom urieknutie? to tiez nie? vraj, ked ti niekto, kto ti praje zle a je to silna osoba, pripadne osoba zaoberajuca sa okulnymi vecami, daruje nieco, moze v tom byt energia nasmerovana proti tebe..