CHLOE

Príspevok v téme: CHLOE
adisk0

Zdravím. Idem sa vás opytat. Pred 8 dnami, čiže 23.05. som začala 1x užívať antikoncepciu CHLOE. Berem ju presne, každý den o tej istej hodine. Nemám žiadne zle vedľajšie účinky, všetko je tak ako ma byť. Moja otázka znie, že, po akom čase užívania tejto antikoncepcie je možné prevádzkovať úplne plnohodnotný sex? to znamená aj s vyvrcholením partnera do mna? V príbalovom letáku to nieje, tak sa obraciam na Vás. :-)

adisko

Morella... no tak jednoducho. Ked dostaneš menzes, daš si ZLTU tabletku... podla toho v ktory den si to dostala...tak napr. ak si to dostala v utorok, daš si tabletku utorkovu (pondelkovu vynehaš). Berieš kazdy den v tu istu hodinu, ked ich zješ, dojdeš k bielym tabletkam, ale neješ biele tabletky, ale este si daš v pondelok tu žltu, na začiatku (kedze si menzes dostala v utorok, ostala ti pondelnajsia tabletka) po nej, ked ju zobereš začinaš dalši den bielou, ale tou, ktory je den. Dni ti musia sediet. Jednoducho to znova dobereš. Utorok, st.,št.,pia.,sob.,ned.,pon., a utorok si daš znova žltu tabletku, z noveho balenia a takto ides dookola :-).. Čo sa tyka nechraneneho styku, ja som začala po dvoch tyzdnoch, bez ochrany, a spolieham sa len na HAK.... :-)

jitkaaa

tak to mate stastie...
ja som z toho neskutocne pribrala, same strie, a to ako sa mi na chvilku zo zaciatku vlasy zlepsili, tak sa mi tozas nejak vratilo do povodneho stavu...

morela

Ahoj "adisko" :) dala som si predpisat tabletky a gynekolog mi dal tiez Chloe...lenze ja neviem ako to mam zacat brat...viem ze prvu mam zobrat v prvy den menstruacie ale mam zacat tymi zltooranzovymi alebo tymi bielymi a ako potom pokracovat?? mozes mi to prosim podrobne vysvetlit? dakujem moc :)

adisko

No ako predtym som nemala nejake viditelne problemy s pletou, ale mala som take mini fliačiky, a zilky, a plet bola na pohlad akoby taka staršia a nečista, aj ked sa o tvar dobre staram. A teraz je pekna, svieža, a čista. Pripisujem to jedine tomu. Čo sa týka nežiaducich učinkov, vobec žiadne, dokonca som zhodila 4 kg 8-), vobec niesom nervozna, ani nič. Len mam trošku napatie v prsiach. To je všetko. Je to naozaj dobra HAK a ževraj nezaťažuje tak pečen velmi :-)

chiconyvv

aha ano sry nevsimla som si ze ju beries uz 8 den :)
tak to uz mozes v pohode smelo.. :)

uz mas peknu tvar?? nejako skoro nie? vacsinou sa to dostavi az tak po mesiaci..
ja uz beriem druhy blister a zatial sa mi o pol cisla zvacsili prsia a menej sa mi mastia vlasy..
zmeny na pleti som nezbadala...
ani vedlajsie ucinky som nemala takze pohoda :)
ty si mala nejake??

adisk0

fu..no vies, prvy den mi len tak "kyclo" iba trolinku, tak som si dala az na další deň...hm?? hovoríš, ze počkaj 7 dní..ale beriem ju uz 8 :D...a čo pozdáva sa ti? ja som s nou spokojná, uz mam aj fejs pekný čisty :-)

chiconyvv

ak si si ju dala prvy den menstruacie tak aj hned :)
ak iny den tak radsej este 7 dni pockaj
p.s. beriem tu istu HAK :)