len tak na inspiraciu

jarka43

Nechudni podľa váhy, ale podľa pásu. Mám kamarátku, ktorá má super číslo na váhe a k nemu veľké brucho. Diétami sa jej podarilo nabrať vnútrobrušný tuk a nevie čo s tým. Nediétuj.
www.schudnem.sk
tu je pár dôvodov.

sisina

Suhlasim s ostatnymi, chudnut ti netreba, mas idealnu postavu a ak mas potrebu napisat, co si cez den zjedla, tak je tu bohato navstevovana tema\" nehanbim sa za to, co som dnes zjedla\" alebo \"od zajtra chudnem\" Ty si tam pridaj, ze od dneska, ked som ta nepresvedcila. (s tym chudnutim)

kakaove mliecko

Lea, prosim ta! Mas 173cm a 58kg!!! Ty co prosim ta chces dat zo seba dole??? Ty ani nemas dat co dole...budes vypadat ako skareda vyziabnuta kostra... ved uz teraz si k svojej vyske riadne stihla...

P.S: Aduliena ma pravdu, je kopa takychto for v temach krasa ci dieta :)

johanna

aduliena, mudra panna, sprdne hned kazdeho.... chcela napisat rovno, ze by si sa mala stravovat podla zasad 90-dnovky, nevyvazenej diety, ktoru ona tak fanaticky vyzdvihuje a dodrziava. vsetko, co si organizmus zapyta, pretoze je toho v diete nedostatok, potom nazyva "prehresok".

aduliena

Stačí ak si dáš tú námahu, že prečítaš zopár príspevkov na tomto fóre. Tém na chudnutie je tu mnoho, tak načo stále zakladať to isté dookola....