Spánková liečba

Príspevok v téme: Spánková liečba
silvus

Máte niekto skúsenosti so "spánkovou" liečbou PPP? Sú to elektrošoky, tzv elektrokonvulzívna terapia. Mne to dávali, keď som bola v nemocnici kvôli anorexii, ale nezabralo mi to, len sa mi na čas vymazala dlhodobá pamäť.Neviem, na čo to bolo dobré, lebo tie občasné výpadky pamäti mávam dodnes, a to ubehlo už asi 5 rokov.

prof schyza

To je asi normalne tie vypadky ja to mavam stale skoro vzdy mi zostane len blby pocit. Ako tranz alebo skleroza multiplex.

jkl1

ahoj shaulathalit, ak mozes napis viac...na co zle reagovali? kde si bola? ja najprv na A potom na B a potom na A :)a onuo ked mi davali tie elektrosoky raz som sa zobudila nasralo ma to ze nieco so mnou robia je vobec neviem co. som sa s nimi zacala bit ale oni ma pritlacili na postel a dali mi kyslik na nos a stratila som vedomie. bola som tam ako nesvojpravna cely mesiac, kym som zacala vnimat bez liekov. sice mi tam tvrdili ze elektrosoky su pohoda, nastastie to aj tak viacmenej dopadlo, ale to liecenie bolo zbytocne. ak este niekedy budem musiet ist do nemocnice, tak by som radsej niekam inam.. lenze neviem ktora je dobra. ja si myslim ze v nemocnici je velmi potrebny psychoterapeut.

jkh

fuha doprdele, tak dufam, ze ja hentake vypadky pamate mat nebudem, som 3/4te roka po elektrosokoch a zatial ich nemam. ale si myslim, ze moje bludy sa dali liecit psychoterapiou a ze na ne bolo treba drbat haloperidol fluanxol elektrosoky seroquel.. zbytocne.. niekedy nie je dobre sa dostat do nemocnice, lebo napr. na antolskej riesia akutne vsetko liekmi a poriadne sa so mnou za cely cas ani nerozpravali.. som nasrata! (:

monica gazpio

Ahoj silvus, mne to dávali na schizofréniu a tiež zapomínam jak 80 ročná baba a pritom mám len 22 rokov. Na tie depresie mi to pomohlo, len sa obávam, čo bude ďalej, keď budem takto zabúdať. Odvtedy ubehli 4 roky.