oreganový olej

lila-

Ako si davate oreganový olej? Ja som si dala 2 kvapky do trošky vody a vypila. Myslela som že sa povraciam ake to bolo odporne a potom som si dala tie dve kvapky do lyžičky s džusom a už to bolo dobre, lebo ten džus to prekryl. Bude to mať účinok aj takto?

RNG

kajka, to nie su lieky ale potravinove doplnky. Takze nemaju mat ziadne postranne ucinky.
Z coho ma tie flaky, nemam ani sajnu. Moze to byt alergia, viralny utok,dalsia nakaza....
Nemocnicne nakazy su dnes az prilis caste a telo oslabene chorobou lahko podlahne. .....
A na druhej strane to moze byt len obycajna cistiaca reakcia tela , ktore sa snazi vyhodit toxiny povodne vytvorene streptokokom.
Pokial nema horucku, davaj mu hodne vody, dufam , ze sa to z tela vyplachne.

kajka65

Po preliečení streptokokovej angíny oreganom a striebrom mal syn výter negatívny, ale dnes sa mu na ušiach a prstoch spravili tmavočervené vyrážky. Može ísť o reakciu na streptokoka alebo uvedené lieky? Veľmi sa potí, ale zvýšené teploty nemá.Ako pokračovať v liečbe? Nie je to veľmi vážne? Navštíviť kožné? Ďakujem.

RNG

koloidne striebro sa neznici, pokial do neho nic nenalejes.Ja to mam experimentalne odskusane , ked som ho dal naschval do priesvitnej(vodnej) plastovej flasky a nechal na slnku na okenici cely rok!. povodna koncentracia sa nezmenila prakticky nic(mam pristroje merajuce komcentraciu s presnostou 0,01 ppm) takze bezne rozsirovana fama o kazeni "" koloidneho(ionicko koloidneho) striebra je len bajka.
Mimochodom, jazyk je vyborny indikator, ked si das trochu do ust a citis intenzivnu kovovu chut, tak tam to ionicke striebro(najaktivnejsia cast) stale je a pracuje.

kajka65

dakujem za radu čo sa týka koloidného striebra, lebo už som ho chcela vyliať, nakoľko sa mi zdalo neúčinné, teraz už viem prečo /pila som ho/. Čo sa týka syna, už mu nechcem toho viac miešať, užíva spirulinu, pangamin, acidophilus, papaja enzým /zdravotné prob. so žalúdkom, reflux, alergia na bielkoviny/C vitamin, k tomu rybomunil a chémia. Plus pri terajších tazkostiach oregano + koloidné striebro. /cez -odkaz odstránený-. betaglukán uvazujeme od septembra.

RNG

antimikrobialnych je hromada. Okrem GSE a oregana su napr extrakt z olivovych listov, Samento/vilcacora, collostrum, lapacho,graviola, aj obycajny zinok je celkom ucinny.
Na zvysenie imunity je tiez plno prostriedkov z prirody.
Jeden z najucinnejsich su betaglukany. Davka pre dospeleho je 3x400 mg, pre dieta podla vahy menej.
Betaglukany a GSE sa prakticky nedaju predavkovat.
Odporucam aj silne antimikrobialnu koloidnu striebornu vodu, hlavne na striekanie do oci, nosa a hrdla.
Na oralne pouzitie okrem pokazeneho zaludka(vyborne!) a helikobaktera sa velmi nehodi, lebo ju zaludocne kyseliny velmi rychlo do znacnej miery deaktivuju(HCl sa naviaze na Ag+ iony a AgCl je radove menej aktivne ako iony striebra).

kajka65

Dakujem, pridam aj GSE /ak zozeniem/, lebo uz sa stazuje aj na stipanie dasien. O 10 dní dáme urobiť výtery a dáme sa prekvapit.

RNG

Pre sestrocne dieta by som odporucil 3x1 kapsulu denne. Zaroven by som odporucil aj vypit 1/2 litra vody(caju, ) s 30 kvapkami GSE, postupne po glgoch cely den, hlavne pre omyvanie hrdla.
Tieto dva doplnky sa dobre doplnuju, lebo obvykle nakazy sa tiez kombinuju a ked mas streptokoka, otvara sa prilezitost aj pre ine, co vyuziju oslabenie tela.