bolest bedroych klbov a krizov

Príspevok v téme: bolest bedroych klbov a krizov
hoska

Minulu noc som sa zobudila na moju pravidlenu prechadzku na wc. Ako som sa postavila citila som tazke nohy a bolest v bedrovych klbov. Tazke nohy pominuli no pri pohybe citim bodavu bolest a akokeby by som ich mala pretazene...je tazke opisat ako to boli...no taktiez sa k tomu pridali aj krize.boli to najma ked lezim na chrbte...a tie klby bolia aj ked je na ne vyvinuty tlak..prosim poradte co to je?prejde to same?

RNG

bedrove klby sa daju ciastocne regenerovat, pokial nedovolis prilisne vydratie. Vyzaduje to dost velke davky doplnkov na klby, hlavne glukosamin, MSM, hyaluronicku kyselinu a protizapalovy bromelain.
Na klbovy maz(bez neho je vydieranie velmu rychle) je CMO alebo 2 avokada do tyzdna.
Protizapalove su aj quercitin, curcumin,dumbier, boswelin...

minko

mam koksatrozu klbov na ľavej nohe 1 stupen a na pravej nohe už 3stupen.ortoped mi naordinoval condrosulf 800.ktory som dnes vybral ale klb ma boli tak ako predtym .potrebujem dokončiť roz. dom.poradte co mam snim robiť.či si ho dať operovať alebo trpeť dalej.mam 48rokov.dik.

ano

Môžeš mať stuhnuté sedacie svaly (čiže na prdelke). Daj si opakovane dobrú masáž a maséra/ku upozorni na rozmasírovanie sedacieho svalu. Tento problém býva veľmi často zo stuhnutia týchto svalov.

RNG

MOze to byt znak osteoporozy alebo nejakych zapalov v tele
Mozes to ciastocne adresovat pre istotu branim mineralov na kosti, quercitinu a rybacich olejov.