Ukradli mi vsetky doklady

Príspevok v téme: Ukradli mi vsetky doklady
moncici

ahojte, dneska mojej sestre ukradli celu penazenku a v nej mala vsetky doklady, neviete poradit co robit? cela moja rodina je zufala hlavne mamka, ktora sa boji, ze niekto si na nu pobere telefony, pozicky a ze to bude vsetko musiet splacat, ako sa vyhnut problemom? pls :( bojim sa o zdravie mamy, lebo sme v dost zlej financnej situacii :(

lost

napr, ale aj inak :) i ked ja neviem :D
(iba si myslim ako by sa to dalo, ale nechcem to radsej pisat.. :D )

no ak to nie je Maestro, tak cez net mam do 1 minuty precerpany denny limit..

a ked sa karta dostane k profikovy, tak na 150% najde sposob ako ju zneuzit.. pri najhorsom ju proste preda inemu prekupnikovy, i ked neviem aky kurz je teraz za 1 kartu :) asi zalezi od typu..

no ale ak ma clovek viac ako 1 kartu, tak amen...

vodomierka

Aj mne vcera ukradli penazku v ktorej som mala 1.500euro a komplet vsetky doklady.Najhorsi den v mojom zivote.Nikdy nechodte do Maxi reality na bulharskej ulici..Zmizlo mi to priamo v realitke...Dnes som bola povybavovat vsetky doklady ale mam dve male deti a 1.500euro nam bude velmi chybat.Som velmi smutna.Ale na druhej strane je cela moja rodina ziva a zdrava.A to je najdolesitejsie v zivote....

agina

zablokovat vsetky ucty v banke, skocit na policiu kvoli ukradnutemu obcianskemu/pripadne pasu/, skocit do zdravotnej poistovne, takisto nahlasit kradez.Na vsetky urady, z ktorych mala nejaku kartu, treba nahlasit jej odcudzenie/banky, poistovne,vodicak, pas, stavebne sporenie, studentska karta...../

wowo

aj mne ukradli.2 x nic strasne okamzite volaj do banky.Policia aj tak bude chciet prachy za novy O.P. aspon budes mat euro O.P.
prachy zaplatis aj ako kradez aj ako stratu.Za nove doklady ,ak nahlasis krades musis spisat oznamenie..aj tak je to nanic A len vybavovackyA OZNAMENIE. A rozdiel v cene je asi 100sk.zA DVE HODINY MOZES MAT NOVY OP. VYFOTIA SI TA SAMI POLICAJTI. pozicku od momentu nahlasenia straty neplatis na druheho ,takze sa nestresuj.

Dr jajboli

Okamžite zablokovať všetky účty, ak si tam mala karty,nahlásiť polícii, ale nie že sa zle vyjadrí, lebo keď povie, že stratila, za všetko bude treba cvakať!!! Okradli ju a aj do nej strčili.Krádež, alebo prepad je iné ako strata!Za stratu je aj pokuta!

jablonkaa

tiez by bolo dobre popozerat po okoli, najma v odpadkovych kosoch, pod stromami, krikmi.... velakrat sa stalo, ze zlodeja zaujimali len peniaze, doklady s prazdnou penazenkou nasli nedaleko miesta cinu.
mojmu bratovi sa to tiez stalo, zavolali ho z policie, ze nejaky bezdomovec sa hrabal v popolnici, nasiel to a odovzdal policajtom.
poucenie pre kazdeho - nenosit doklady spolu s peniazmi. zlodejov nezaujima vas obciansky preukaz.