Mešká mi to

Príspevok v téme: Mešká mi to
amy27

Ahojte! Mám otázočku, dúfam že mi pomôžete. Menzes mi mešká už 4 dni, čo nie je až tak veľa ale vzhľadom na to, že ho zvyknem dostávať už tak 3-4 dni skôr, mám isté obavy... S priateľom okrem prerušovanej súlože nepoužívame žiadnu antikoncepciu - totiž HA mi nerobila dobre (odpadávala som), kondómy akosi vždy naschvál praskli atď... takže neviem, či náhodou nebude prírastok... lenže hovorí sa, že žena má intuitívny pocit, že bude matkou a ja vôbec taký pocit nemám. Okrem vlčieho hladu a napatia v prsich iné príznaky nepociťujem, a rovnaké mám vždy ako súčasť PMS. Okrem toho mám pocit, že tam dole môžem mať akúsi infekciu, bo ma to tam stráááášne páli... Môže aj to oddiaľovať menštruáciu? Alebo to môže byť aj tým, že v poslednej dobe dosť veľa cvičím (Hlavne brušáky)? Ďakujem za odpovede :)

amy27

Tak kočky, dnes som vstala a čože zistím - dostala som to - KONEČNE! :)Takže žiadne bábo a hádam ani zdravotný problém :)

-.-

Tak gratulujem k tomu odlahnutiu :-D. Vsak predsa si iba maturantka, tak si uzi posledny rocnik, babo pocka :-).
A s tym meskanim sa netrap, cim viac na to myslis, tym neskor ti to pride, hah! Mne meskaju teraz tiez! Stale som bola ako hodinky a minule mi prisli o dost skorej a teraz mi meskaju uz 6-ty den takze tolko o tom. Fakt nechapem, a tiez mam stresy, mozno uz kvoli tomu (no ale ja byt tehotna nemozem, ale aj tak sa stresujem zo zdravotneho hladiska, chapes)

amy27

No takže už som si urobila test - ten najcitlivejší - 10 mlU/ml :) A jednoznačne mi vyšlo, že tehotná nie som... :-) Tak mi odľahlo... No teraz už len zistiť, prečo mi to už 5 dní mešká...?

amy27

Carie no ja som to len jediny raz zobrala, ked to fakt bolo vazne... Sa nam vtedy roztrhol kondom a zistili sme to az neskoro...

Carie

amy27: ak si neznasala jednu antikoncepciu, mala si si nechat predpisat ine a vyskusat. vela zien neznasa jeden druh antikoncepcie a ine znesie (ja tiez). gynekolog nikdy dopredu nevie ktorej ktora ako zareaguje a tak tiez moze len skusat metodou pokus-omyl. ja som zistej antikoncepcie skoro vkuse krvacala a dalsiu som brala bez akychkolvek problemov. ale to uz je teraz asi neskoro v tvojom pripade.

Carie

escapelle to je tabletka po? no to by ste mali brat len ak sa stala nehoda a uz nie je ina moznost. rozbura to hormonalny system a vobec to neni zdrave. je to absolutne nevhodne pouzivat ako planovanu antikoncepciu.

amy27

Peťulda, mňa escapelle nesklamal, ked sa stala nehoda tak mi pomohol fakt... A mozem sa spytat na tvoj vek? :) len som zvedava...:)

peťulda

Tak neviem, agina, ako si mozes byt taka ista?! Amy27, daj vediet, ako ti dopadol test...mna by zaujimalo, ci ma este aj niekto iny taku zlu skusenost s Escapelle, ako ja, lebo ja som teda babo este neplanovala a nastvalo ma to, ze tie tabletky su take nespolahlive, hlavna vec, ze tomu robia taku reklamu...