Mam jej to povedat?

galant

Tak nabuduce očekuj ci ma nohavicky pod tou suknou a potom zaloz temu ci jej to mas povedat, ze predtym ich nosila...

marioo

Tak nakoniec som jej to povedal.Bolo to pre nu trapne.Povedala ze to spravila kvoli mne lebo chce nosit sukne a myslela si ze sa mi to bude pacit.A aj kvoli sebe ze tie sukne by chcela nosit lebo sa jej velmi pacia a este ich nemala na sebe.

Summer_

Mario ved oholene nohy su pekne. Je to dnes uz uplne normalna vec pre baby. Ved sa ti nemaluje a aj to uz je dnes len vynimka co sa bab tyka takze bud rad ze je taka ak sa ti to paci.
PS- aj keby sa malovat zacala :) v takom pripade jej len povec ze aspon pri tebe nech to nerobi lebo je krajsia taka prirodzena a koniec...
A ja myslim ze oholene nosky su sexi u bab :)

tri bodky

nemyslím si, že ked sa niekto oholí, ked sa predtým neholil, niečo svetoborné znamená. Ľudia sa prispôsobujú svojim kamarátkam a najbližšiemu okoliu. Také drby medzi kamarátkami, že bla bla bla o kozmetike, chalanoch, holení..., prešlo aj na to holenie a proste asi zistila, že je jediná, čo sa neholí. Aj ked jej nie je chlpky vidno, spravila to. Pre ten pocit... A vôbec sa to neoplatí riešiť v hlave:) ps: mne dobre padne ked mi priateľ povie, že mám nožičky jak babatko:)

marioo

Tie chlpky mala velmi blede a malo,nebolo ich ani vidiet skoro.
A to, ze sme spolu nespali je preto, ze pochadzami z velmi katolickych rodin a obaja respektujeme iste pravidla.
Nepisal som to sem,pretoze som tu na fore cital ake reakcie maju na to ludia a viem,ze by neodpovedali ma moju otazku ale iba komentovali toto.

predsa ja

tak ja by som sa prepadala od hanby, keby som sa mala pred chlapom ukazat s neoholenymi nohami a podpazusim... jak taka opicka :D

Summer_

Mario mozem sa spytat,ako je mozne, ze mate obaja 20 rokov, ste spolu 10mesiacov a ty nevies ci sa holi v rozkroku???
To si ju ani nechytil???????

tej vysinutej

Clupka tebe asi cluplo do hlavy!

-Predpokladam ze ty sa asi neholis tak to tvoja caja nech si najde modernejsieho ty si zastarali-

Ze je to moda u dievcat je jedna vec, ale este pekne ze sa neholi ked je chlap!Nie je nic odpornejsie ako vydepilovany chlap,ako buzik,vsak je to odporne.Uz snad budeme vsetcia chodi ako voskove figuriny.Uz nechci aj z chalanov spravit teplosov.Ty musis byt tiez pekne chora manicka a tvoj chlap je "stastny" clovek zaista.no comment

sjela

Bud rad ze sa oholila, mozno uz len caka na to kedy ju konecne pretiahnes, a ty tu medzitym filozofujes nad blbostami:-)