durex...play a iné kondomi

Príspevok v téme: durex...play a iné kondomi
nicoleta

ahojte chcela by som sa opýtať.. poznáte durex play chceli by sme to vyskúšať s priateľom.. ale nevieme vôbec čo to je či to je taký krúžok.. ako viem že to vybruje a to sa dá partnerovy na penis alebo to ide nejak babe.. a ine kondómi.. ako durex sensitive to je aky hm môžete sem napísať.. aké mate skúsenosti.. a čo je najlepšie.. dakujem:)

crewettka

My sme to tiez skusali a celkom nas to vzrusilo...ale nic take svetaborne to nie je. Kondomy sensitive su troska tensie,ale myslim,ze ten rozdiel nie je citit a este sme skusali vrubkovane,ale tiez nic moc...

kkq

Ten krúžok sme vyskúšali aj my. No pravdu, má to stimulovať oboch partnerov, mňa to nestimulovalo vôbec, to vibrovanie mi nie že prekážalo, ale nič nerobilo, čím sme dosiahli oddialenie mojhu výstreku, čo nebolo až také zlé, no a priateľka, tá bola raz dva, keďže v misionárskej polohe jej to triaslo rovno na klitorise ako som sa pritlačil k nej. Keď sa spravila ona, tak sme to dali preč, lebo po orgazme už nemá rada dráždenie klitorisu, netuším prečo, vraj ju to trošku bolí či čo, neviem, no a pokračovali sme, kým som sa nespravil aj ja. Takže v konečnom dôsledku to splnilo svoj účel, ju to pekne stimulovalo, a mňa viac stimulovať netreba. :-)

Rika89

no jasne poznám použila osm to s partnerom iba raz ale poviem ti že nič moc ani nič nepoznáš!ale u každeho je to inak!