kamienok na zube

eriq

pozri stránku sperknazuby.sk a tam sú všetci odborne vyškolený ludia v danom meste oprávnený takéto skrášlovanie robit.

nathalie777

mne to robil zubár... pre dvoma rokmi a stále to drží ako ďas :D (ktovie, čím to tam mám prilepené:P) myslím, žeje to veľmi vkusný "piercing"...zubom to neškodí, to čo mám ja, je diamant, objednala som to z netu... lepšejší zubári by to mohli vedieť urobiť. Potom je ešte jedna možnosť, dať si to navŕtať do zubu, ale to je už dosť vážne rozhodnutie :)

LADDYY

aa kebyže si to chcem daťo dole??? tak čo s tym urobim??? A ESTE JEDNA OTAZKA kde všade to lepia? V nejakom kozmetickom študiu alebo vlastne ako? A enemožem si to nalepiť aj sama?? surne...dakujem

Lenka-Topiky

Ahojte! zuby to neniči, ja som zato zaplatila 20 ečok...a zubár mi povedal, že jednej holke to vydržalo 5 rokov..tak uvidim, koľko to vydrží mne bo to mám zatiaľ dva dni a veľmi sa mi to páči :))

maja_23

ahoj moniqa...zahranicne salony to robia uz niekolko rokov a ked sa pouziva profesionalny material, ktory je certifikovany, tak k poskodeniu zubu v ziadnom pripade nedojde. Material, ktory sa pouziva na aplikovanie je nezavadny a nijako neposkodzuje sklovinu.... hovorim o vlastnych skusenostiach!...ale je to na kazdeho vlastnom rozhodnuti :)

moniqa87

podla mna to moze aj skodit... lebo aj o fixnom strojceku sa hovorievalo sem tam, ze ti po par rokoch mozu yostat na tych miestach kde to bolo nalepene kazy...
ale asi je to individualne a treba dostatocne dodrziavat hygienu a nemalo by sa nic stat...
ja som zo strojceka osobne ziaden taky problem nemala...
ale tak enmyslim, ze by to malo skodit... ale kvalita je asi vacsia v zahranici