herbalife kozmetika

IIvvaannaa

Naozaj až udivujúce výsledky. Nevedela som si dať pleť nijako dokopy. Samé ekzémy, lišaje, akné. Ani kožná si so mnou nevedela dať rady. S alergiou na množstvo konzervačných látok som nesmela používať žiadnu komerčnú kozmetiku na trhu až som sa nemohla umývať ani v čistej vode. Mala som predpísané špeciálne tablety, ktoré som rozpustila v prevarenej vode a tým sa umývala. Na pleť som používala špeciálne v lekárni namiešané robené matičky s antibiotikami. Teraz používam kozmetiku herbalife a NEMÁM problémy. Naozaj kto neuvidí neuverí! Zaplatila som tisíce korún bez výsledku, až herbalife mi pomohol. Pretože mám vlastnú skúsenosť vrelo odporúčam! Ak to chcete skúsiť na vlastnej koži, istotne Vám pomôžu na zdravie1@gmail.com

5uli3nka

Kozmetika Herbalife je skutočne niečo úžasné... Mám strašne problémy s pleťou... Používala som už rôzne lieky, antibiotiká,mastičky a iné prípravky. Dokonca aj kožná lekárka už bola zúfalá.Brala som aj antikoncepciu, ktorá mi vtedy trochu pomohla, ale akonáhle som ju brať prestala tak hneď sa všetko vrátilo a bolo to aj horšie. Presne mesiac používam prípravky Herbalife a som s nimi maximálne spokojná. Je síce pravda že prvé dva týždne to bolo niečo hrozné, ako sa mi ta pleť čistila tak sa všetko dostávalo vonku a mala som oveľa výrazne a oveľa viac vyrážok... A teraz? Teraz ked sa pozrem do zrkadla... Sem tam vidím jednu... Akurát je smola že mi teraz strašne vidno všetky tie jazvy po tom akné,ale verím v to že je to bude super a zmiznú aj tie... Určite ju odporúčam aj ostatným, aj keď nie na každého môže pôsobiť rovnako ... :)

karin

cawte vsetci. ja robim z vyromkami z herbalife a budem velmi rada ak sa mi ozvete s vasimi otazkami na email herbalife.d@azet.sk a ja vam ich rada zodpoviem a aj vam pomozem.

klientka

Je to fantasticka kozmetika, pretože to nie su len krémy, ale je to vyživová báza, ktorá vyživuje pleť do hľbky.

palomino

je dobra, pouzivam krem na plet a robi mi dobre. Na druhej strane mam bezproblemovu pokozku...Ale som spokojna, kupujem si to z netu. Stci troska, dlho vydrzi.