TUKOZRUTSKA DIETA

miska

ahojte. ja osobne som zacinala s tukozravou polievkou, ked som schudla 10 kg. samozrejme, ze ni elen tak :) spominanu polievku som nejedla taku ako sa uvari, ale som ju rozmixovala rucnym mixerom, takze vznikol akysi zeleninovy dzus :) ten som pila 3x za den, okrem toho len vodu a NIC INE. takto som to vydrzala 3 dni a potom kruta dieta, malo jedla, vela vody, vela cvicenia. a vysledok? schudla som 10 kg a nepribrala. ale to si samozrejme vyzaduje spravne stravovanie. vela kuracieho masa, malo zemiakov, ziadne pecivo atd. atd. pribrala som 6 kg v priebehu posledneho pol roka, ALE to len kvoli antikoncepcii. takze tak... schudnut sa da, ale treba to CHCIET a hlavne KVOLI SEBE. a vzdy plati: ABSOLUTNA DISCIPLINA a nie "ved toto este mozem" :)

iwusika

tu je:
Suroviny : 6 veľkých cibúľ, hlávka kapusty, 5-6 paradajok, dve tri zelené papriky, zelerová vňať, petržlenová vňať, bujón v kocke, soľ, karí korenie, zázvor.,

Príprava: Všetku zeleninu nakrájame na malé kúsky, zalejeme vodou a varíme až kým zelenina nezmäkne. Konzumujeme ju vždy keď pocítime hlad a počas diéty cítime hlad takmer stále. Jesť sa dá akomkoľvek množstve.

1. deň
Okrem polievky môžeme jesť všetko ovocie, len nie banány. Nápoje sú obmedzené na čajo, kávu a čistú vodu.

2. deň
Okrem polievky môžeme jesť zeleninu, najlepšie so zelenou vňaťou. Vynecháme hrach, fazuľu a kukuricu. Na večeru si môžeme dopriať veľký pečený zemiak s maslom.

3. deň
K polievke môžeme konzumovať ovocie aj zeleninu, iné nič. Ak ste vydržali doteraz, a nepodvádzali ste, mali by ste byť o 2 – 4 kg ľahšie.

4. deň
Opäť polievka, ktorú môžeme vymeniť za banány a mlieko. Zjedzte najmenej dva banány a tie zapite veľkým množstvom mlieka.. To, že banány a mlieko sú bohatšie na kalórie a uhľohydráty má svoje opodstatnenie, v tento deň už potrebujete doplniť cukry, aby telo zahnalo túžbu po cukroch.

5. deň
Okrem polievky už môžeme konzumovať aj kuracie mäso (20 dkg) a 5-6 čerstvých paradajok. K tomu by sme mali vypiť 6-8 pohárov vody, aby sme odbúrali kyselinu močovú. Za deň musíte zjesť aspoň jednu porciu polievky aj keby ste jej už mali plné zuby.

6. deň
Tukožrútsku polievku doplníme kuracím mäsom pripraveným na grile, alebo na vode, ako prílohu si dáme akúkoľvek zeleninu. Dnes musíte opäť zjesť aspoň tanier polievky.

7. deň
Dnešný jedálny lístok si môžete obohatiť naturálnou ryžou, džúsom a zeleninou. Prekonajte sa a skonzumujte 1 tanier polievky.

Ak ste schudli viac ako 9 kg, a chcete v diéte ešte pokračovať, musíte si dať minimálne 2 týždne pauzu predtým ako opäť začnete s chudnutím, medzi tým si opakujte mám rada kapustu, mám rada kapustu...

ja na nu idem od zajtra