treba meniť lekára???

Príspevok v téme: treba meniť lekára???
hena11

Mám 18 rokov a nedostala som sa na výšku,na ktorú som chcela..tak sa teraz rozhodujem,či ísť robiť,alebo chodiť niekde do školy,s tým,že budúci rok chcem určite skúsiť prijímačky na danú školu znova..som prihlásená u doktorky pre deti a dorast/ževraj tam sa dá by´t do 26tky-len neviem,či k nej môžem chodiť aj keby som šla na rok robiť..dá sa to??pretože sa nechcem od nej odhlasovať??pls ako to je?? poraďte

s33

no tak takto ja som malů tiez doktorku ktorej som chodil do 18. no ona si sporavila nejaky certifikat ci co nejake opravnenie aby mala ludi do 26 takze som k nej chodil aj nadalej ...takze nevidim problem preco by si sa mala odhlasovat a ist k inej doktorke

radana

Do 19 rokov mozes zostat u detskej lekarky-aj ked budes pracovat.PN ti vypisat nemoze,ale paragraf ano.Keby si bola v praci PN,musis prejst k lekarke pre dospelych a ona ti tu PN-ku vypise.Ak sa do tej 19-tky nerozhodnes ist studovat,ale nadalej ostanes pracovat,po dovrseni 19-tich rokov si musis dat prelozit kartu ku lekarke pre dosp.

aduliena

Pred niekoľkými rokmi vyšiel zákon a muselo sa od detského lekára odísť v 19-tich. Ale opäť sa to zmenilo a môže sa tam ostať do 25-26 rokov, kým človek nedoštuduje. Ak však ideš pracovať, odporúčam ti nájsť si lekára pre dospelých. Keby sa totiž stalo, že ochorieš a musíš ostať PN, detský lekár ťa nemôže vypísať, nevystaví ti PN-ku.

alien

Ja som nikdy nezmenila lekarku, ani na strednej, ani na vyske. Budes studovat dialkovo? Ak ano, nezabudni si mesacne platit zakladne zdravotne poistenie pokial si nezamestnana.

jancecka

čo som mala ja detskú doktorku, tak od nej sme museli v 19-tke bezpodmienečne sa dať preložiť doktorovi pre dospelých

hena11

lenže má dovolenku..a ja to potrebujem vedieť,aby som si dovtedy niekoho našla,ak je to pravda...ale fakt by som najradšej ostala u nej lebo ona ma pozná od malička..