kramy a bolesti

Príspevok v téme: kramy a bolesti
nnnka

chcem sa opytat ci je normalne ked ma pocas toho hlavn eprev 2 dni ked su najsilnejsie bolia nielen vajecniky ale aj cele creva a dokonca vnutro konecnika ..mam problem so stolicou lebo mam pritom neuveritelne krce v maternici aj v celom konecniku ..niekdy si dokonca ani sadnut neviem a niekdy dostanem taky krc ze to az boli nezaberaju ani tabletky proti bolesti...

Ivka 1

Užívaním Aloe sa upraví nepravidelná
ale aj bolestivá menštruácia.Je veľmi dobré užívať aloe,ktoré je zamerané na
oblasť malej pánvy / pohlavné orgány,močové ústrojenstvo/.

triška

No to isté aj u mňa zistili a povedali ,že to je Crohn...ale tak ako som už spomínala neuzatvorili to touto diagnózou...ale Tvoje problémy môžu byť dosť tým ovplivnené.Ja teraz užívam Aloe a moja menštruácia posledné dva razy bola super-minimálne bolesti!!Aj keď to dosť flákam-nedodržiavam dostatočný pitný režim :( mám pocit,že mi to pomohlo aspoň čo sa tej menštruácie týka .Také skúsenosti mám už aj z minulosti to som užívala Alveo a menzes som prežívala v pohode.Inak mi zaberajú Algifenové kvapky.

nnnka

u mna mali lekari podozrenie na crohna ...robili mi kolono. ale zistili zapal tenkeho creva teda ziadneho crohna ....

triška

No niekedy takéto problémy môžu mať úplne iné korene!Veľmi dôverne poznám to čo zažívaš,svoju menštruáciu som prvé dni trávila na pohotovosti,na infuzkách,alebo v bezvedomí,hotový horor.Antikoncepcia? Som zásadne proti!!Pretože tá bolesti utlmí,ale neodstráni problém!Ja som sa dala ukecať na HAK a brala som ju skoro 6rokov bolo mi sľúbené,že HAK mi všetko teda ciklus aj bolesti upraví a odstráni-bolesti.No ako som ju vysadila po 2mesiacoch sa kolotoč začal znova.O pár rokov kedy som sa stala závislá na Ibuproféne 400 na časom som sa stala imúnna voči nemu tak som začala mať bolesti takého menštruačného charakteru - hlavne v ľavom vaječníku aj mimo cyklu.Lekár mal podozrenie na endometriozu tak som podstúpila laparo-nič nezistili!Tak som brala 7mesiacov liečbu dekapeptilom.No bolesti v ľavom vaječníku utíchli len na čas.Lekár mi radil otehotnieť,vzhľadom na to,že som sama tak som sa ho spýtala či sa na to podujme on sám.Alebo som mala na ulici rýchlo zastaviť nejakého "darcu"??? Tak bolesti pri menzese pokračovali až raz som skončila zase v nemocnici,tam robili na mne hocijaké pokusy až zistili podozrenie na Crohna!
Dnes táto diagnóza není ešte uzatvorená len na 80%.Lekári sa vzhľadom na to,že Crohn je jedno z najhnusnejších ochorení tejto doby aj z toho dôvodu,že je to stále aj pre lekárov veľké tabu a tápajú v nej!Crohn mohol už prepuknúť v čase keď mi na sadili ako 15-ročnej HAK dnes mám 30.
Žiadnu bolesť není dobré brať na ľahkú váhu!
Prevencia nadovšetko!

eeeeee

Velmi dobre pomaha termofor. Ked som doma, dam si ho na brucho a vodu v nom vymienam aj styrikrat za den, len aby som nemusela jest tabletky od bolesti.nnnka, tie bolesti mam aj ja, aj ma parkrat prezenie, aj ma boli konecnik pocas stolice, poznam tie krce.

maminka4444

hmnmm no s bolestami pri menstruacii sa stretne asi kazda tretaia zena no niektore to prejde a niektore to prezivaju stale ako napriklad ja...
na zaciatku som ani nevedela kedy mi prisli a potom sa to zacalo strasne krce bolesti silne krvacanie a pocit ze mi ide cely spodok vypadnut ale ked sa mi narodilo babetko trosku sa to polepsilo ale aj tak mi obcas este pridu bolesti no uz nie take silne a nie zakazdym...

majka_

no kedysi aj ja som mala silnejsie bolesti, ale teraz postupom casu mi presli a len taky 1-2. den sa mi objavia mensie krce, ale to uz sa zvladnut da.

machulka006

áno,je to normálne, myslím že každú ženu kt. má silné bolesti bolí aj konečník...skús zájsť za gynekologičkou

hankaaa

aj ja som mala také bolesti, nedalo sa to uz vydrzat, az som plakala...tak som isla doktorke a ta mi dala antikoncepciu a teraz je uz vsetko uplne bez bolesti..