Soľ do kúpeľa

vilaamalka12

pokial viem ma ocistne, detox ucinky.. je toho dost napisaneho na nete ... ako pise niekto predo mnou je lepsie naniest sol na telo spolu s nejakymi olejmi, ja pouzivam bergamotovy peeling, je to zmes morskej soli, jojoboveho oleja a bergamotoveho eterickeho oleja... z eshopu natureal.

RNG

na vyrobu morskej vody do vani treba vela soli. Uspornejsie je vydrhnut si telo zmesou morskej soli a olejov, ako to tu spomina ifka.

hmmmmmm

RNG velmi dakujem za odpoved aspon som o nieco mudrejsia v oblasti chemie.ako vidim z tvojho clanku vyplyva ze to more si vo vani neurobim asi takze len ak pouzijem original sol do kupela.

RNG

ferrokyanid sodny, zlta krvna sol, je vytazok z krvnej plazmy povodne.
V tele mame plno komplexnych kyanidovych zlucenin. Len volne kyanidy su jedovate, viazane nie su.
Ked mas trach pred komplexnymi kyanidmi, nemohla by si jest hromadu ovoci a zelenin, co obsahuju silne antioxidanty ako anto a proanto kyanidy. A tak isto napr vitamin B-12 je kyanokobalamin.A bez neho by si zomrela, je v tele absolutne nevyhnutny na hromady procesov, vcitane tvorenia cervenych krviniek.
Inac povolene ecka su pridavky do potravin, nieto do kupela!!!

hmmmmmm

dnes som pozerala co sa nachadza v jodidovanej hrubozrnnej morskej soli a skoro som odpadla.bolo tam nejake ecko a jeho nazov bol feroKYANID sodny.no amen a v tom sa mam kupat???a uz som sa tesila ze si spravim more soma vo vani :(