HAK

Príspevok v téme: HAK
madman

predpokladam, ze je tu uz milion podobnych tem, ale predsa (nebudem jedina, co zaklada podobnu temu).
ako dlho beriete HAK a mate nejake problemy, uz tu toho tolko negativneho citam, ze sa zacinam bat. lenze ja ju neberiem koli parnerovi, ale koli sebe, nenavidim sex s kondomom a nenavidim, ked sa do mna nemoze urobit. tiez mam nepravidelne krami bez nej a musim povedat, ze si uz poriadne ani zivot bez nej neviem predstavit. momentalne ju beriem bez prestavky 3,5 roka a ani neviem, ci by som nejaku niekedy vobec chcela robit, kym mam staleho partnera ... skusenosti?? pozitivne, negativne ...

xtiba

ahojte aj ja by som chcela vedieťa ako to je s tou antikou,či je vážne taká škodlivá a či sa mi može prihodiť že kôli nej nebudem môcť mať deti,alebo nejaké ťažké zdravotné problémy?ja beriem hak už dosť dlho prvýkrát som ju brala asi pol roka ale vysadila som ju bo som mala opakované zápaly v pošve ale mala som ich aj po vysadení, po roku som ju začala brať (inú)kôli pleti tá sa mi upravila a gynekolog mi ju zmenil na nízkohormonovú (yadine)z tej mám teraz asi druhé či tretie balenie...nemám s nou síce zatial žiadne problémy,ale fakt sa bojím či to neskôr nemôže mať následy,ale hovrím beriem ju hlavne kôli pleti lebo sa mi náramne zlepšila a nechem aby sa mi to vrátilo.

miroslava12345

brala som ju 3 roky vsetko v pohode.. teraz som sa k nej vratila po pol rocnej prestavke.. a tiez to je ok.. takze pozitívne skusenosti..

sajuri

ja osobne mam negativnu skusenost.berem hak rok a spociatku bolo vsetko fajn,nemala som ani ziadne vedlajsie ucinky az po case som si uvedomila ze som z nicoho nic pribrala 14 kilov co je fakt dost,pripisovala som to inym problemom co mam ale doktorka ma povedala ze to nieje normalne a mam okamzite navstivit gynekologa,lenze akosi si nemozem zobrat volno v praci tak neviem co robit.